1-2-Træner Bueskydning

1-2-Træner BueskydningKategori: Generelt

Undersøgelser fra IDANs analyseinstitut viser, at en af de største motivationsfaktorer for at tage på trænerkursus er, at deltagerne er blevet opfordret til det. Omvendt er en af de største barrierer, at Udøverne, forældrene eller trænerne aldrig er blevet spurgt.

Så har I husket at prikke til jeres medlemmer? Måske er det lige præcis det, der skal til for at få dem af sted.

Vær specifik
Du kan spørge på flere måder. Et er at tilbyde at medlemmerne kan tage på kurser, de finder interessante. Noget andet er at gå til en træner med et konkret kursustilbud: ”Jeg tænkte på om 1-2-Træner Bueskydningskurset her ikke var noget for dig?”

Med Bueskydning Danmarks nye 1-2-Træner Bueskydningskursus er der en rigtig god anledning til at prikke til nye hjælpetræner og andre forældre/medhjælpere som aldrig har været på trænerkursus. Kurset er nemlig bygget op så det lægger vægt på det, der ifølge IDANs undersøgelse har stor betydning for kursisterne.

Tre gode grunde
For det første tager kurset afsæt i bueskydning. Det betyder, at deltagerne får en grundlæggende viden, som de kan bruge under træningen. For det andet tager kurset hånd om hele trænerrollen både før, under og efter træning. For det tredje er kurset kort og kan afvikles enten på en weekenddag eller over to hverdagsaftener. Det tager nemlig bare 2 x 4 timer.

Du finder en oversigt over 1-2-Træner Bueskydningskurser i kursusplanen her på siten. Kommende 1-2-Træner Bueskydning kurser:

  • Århus den 21. marts 2015
  • Sorø i april/maj 2015

Så husk at prikke til dine medlemmer. De bliver formentlig glade for at du har tænkt på dem. Kurset er både for den engagerede juniorskytte og forældrene bag skydelinjen.

Det er stadig muligt som klub at byde ind på at afvikle et kursus. Det kan være ekstra fleksibelt og fordelagtigt at afvikle i egen by, således at man undgår alt for meget transport til sit kursus. Kontakt udviklingskonsulent Kenn Romme, og find en løsning på afvikling af et kursus i jeres egne omgivelser på den tid der passer jer bedst.

Bag om 1-2-Træner
1-2-Træner Bueskydning er udviklet af Bueskydning Danmark i samarbejde med DIF. Kurset klæder nye hjælpetrænere og forældre på til at tage imod nye skytter og assistere på træningen og til stævner. Deltagerne får derfor viden om hvad det indebærer at være buetræner. Det gør det både nemmere og sjovere at være træner bagefter.

 

1-2-Træner Bueskydning_nyhed_Bliv_træner_banner