2 dage tilbage! – Buernes Dag 2020 tilmeldingsfrist

2 dage tilbage! – Buernes Dag 2020 tilmeldingsfristKategori: Generelt

Der er nu KUN 2 dage tilbage inden tilmeldingsfristen til Buernes Dag 2020 udløber.

Buernes Dag 2020 bliver afholdt søndag den 6. september 2020 fra kl. 12.00 til 15.00 på jeres baner.
Skal Jeres klub være med? 

Buernes Dag handler i sin simpelhed om at skabe synlighed i lokalområdet. Formålet med Buernes Dag er selvfølgelig at gøre flere interesserede i bueskydning og samtidig få synliggjort jeres lokale bueklub og de tilbud som foreningen rummer. Med Buernes Dag får klubben mulighed for at tilbyde prøveskydning og promovere sit tilbud i sit lokalområde på en god og landsdækkende måde, uanset om det handler om skive- eller feltskydning.

Vi tror på at der midt i alle begrænsningerne også kan være opstået en unik rekrutteringsmulighed med Buernes Dag. Mange aktiviteter og rejser er aflyste er mange der vil være på udkig efter nye aktiviteter for hele familien.

Vi håber på at kunne få en rigtig god og stor buernes dag i år til trods for alle begrænsningerne i samfundet og håber at mange af Jer her lyst til at være med til at skabe en god og landsdækkende dag i buernes tegn.

Ønsker I at deltage i dette års Buernes Dag skal i give besked til udviklingskonsulent Astrid Carstensen senest den 7. juni 2020. Tøv ikke med at skrive til hende hvis I har spørgsmål, overvejelser eller ønsker at tilmelde jer.

Invitationen kan hentes her. 

Download (PDF, 152KB)