2 x EM2020 er nu udsat på ubestemt tid

2 x EM2020 er nu udsat på ubestemt tidKategori: Generelt

World Archery har i dag truffet beslutning om at suspendere alt internationalt aktivitet indtil 30. juni 2020

Oven på de sidste dages udsættelser af store international event, kom meldingen nu på at både EM2020 for skive skytter, samt 3D EM2020 i første omgang er udskudt.

World Archery melder i en pressemeddelelse, at en række internationale events enten vil blive helt aflyst, eller blive udsat til situationen omkring Covid-19 er i bedring.

Med udsigterne til en global længerevarende udfordring omkring pandemien, og de logistiske udfordring omkring store internationale events, vil det utvivlsomt bliver en stor udfordring at få afviklet World Cups, og EM på nye terminer.

World Archery afventer nu udviklingen for Covid-19, og vil melde ud med et reaktionstid på 2 måneder forud for afvikling af en international turnering. Bueskydning Danmark vil holde alle skytter orienteret om nye udmeldinger.

For EM2020 og WC3 i Berlin, hvor der skulle afvikles kvalifikationsskydning til OL, gælder det at World Archery endnu ikke har truffet beslutning omkring gennemførelsen af CQT (Kvalifikationsturnering til OL2021). Dette skal vedtages i samarbejde med IOC, og derfor kommer meldingen omkring kvalifikationen senere.

De større internationale stævner som er udskudt/aflyst er:

Du kan læse hele orienteringen fra World Archery her: WA extends hiatus on international competition until 30 June 2020