3D EM 2023 update

3D EM 2023 updateKategori: Generelt

Det Danske 3D landshold er ankommet til Cesana-Sansicario hvor 3D EM 2023 er ved at tage sin start. Du kan følge det danske 3D landshold hos Bueskydning Danmark

Det Danske 3D landshold tager hul på årets største internationale udfordring, når EM 2023 skydes i gang i dag med de første kvalifikationsrunder. Allerede i morgen skal de første medaljer placeres for hold, og herefter går det slag i slag frem imod lørdag hvor de sidste individuelle finaler skydes på det smukke ski-område i Italien.

Vi kommer løbende til at følge 3D landsholdet i deres bestræbelser på flotte resultater syd på. Både her på hjemmesiden, men specielt også på Bueskydning Danmarks Facebook site vil der komme nyheder og opslag, og allerede nu kan du på Facebook finde de første opslag og videoer med præsentation af skytterne på Landsholdet. Som et nyt tiltag, vil Landsholdet også forsøge sig med løbende udgivelser af Podcast med stort og småt fra deres oplevelser i Italien. Hvordan du får den oplevelse med, kommer der meget mere info på senere, når holdet dernede er klar til at optage og udgive!

Husk at du kan følge 3D Landsholdets resultater live på IANSEO her: 3d EM2023 på IANSEO

Allerede nu kan du læse den første update fra EM lejren, hvor 3D landstræner David Hauge giver en status: “Så er det blevet tid til den første opdatering fra 3D EM i Italien. De næste 6 dage vil jeg (David the coach) lave et par opslag om dagen, så I kan følge lid med derhjemme. Vi har 2 debutanter på holdet i år og de mest erfarne er afsted på 10’ år. I dag har programmet indeholdt officiel træning, teknisk kontrol, team manager møde og sidst på eftermiddagen har vi været til åbningsceremoni og et lille “opening party” med pindemadder og sodavand…

Slå vejen Bueskydning Danmarks Facebook site og læs hele opslaget og se de mange flotte billeder som allerede ligger der.

FAKTA OM 3D EM
Afvikles hver 2. år, under World Archery Europe
Det er muligt at stille med 3 skytter i hver kategori: Herre/Dame; Recurve, Compound, Langbue, Barbue og Traditionel
Der afvikles EM i rækker for individuelt, Hold og Mix-hold inden for samme buetype
Danmark stiller med 13 skytter og 2 ledere
Hjemmeside for 3D EM 2023: European 3D Championships 2023 – World Archery Europe

3D EM 2023: Danmarks 3D landshold ved EM 2023, Foto: David Hauge (BD)

3D EM 2023: Danmarks 3D landshold til træning ved EM 2023, Foto: David Hauge (BD)