3D grafik: Christiansborgs Slotsplads næste ikoniske bue arena

3D grafik: Christiansborgs Slotsplads næste ikoniske bue arenaKategori: Presse
Tags:

Christiansborg Slotsplads er klar til at blive føjet til listen over ikoniske omgivelser, hvor der er afviklet bueskydning. Det sker, når der er VM i Danmark den 26. juli til 2. august 2015. Se de flotte 3D-grafikker over finalearenaen.

Årets største event i bueskydning, World Cup finalen, er netop afviklet i Lausanne, og nu er det tid til at se frem til næste års største bue-event: VM i bueskydning 2015 i København.

Her venter der både skytter og tilskuere flotte og historiske rammer, når VM i bueskydning løber af stablen sommeren 2015.

Christiansborg Slotsplads danner rammerne om finalerne, hvor verdens bedste bueskytter, med den forsvarende verdensmester og årets sportsnavn 2013, Maja Jager i spidsen, skyder om VM-medaljer. Og som ekstra krydderi så er der også en OL-kvalifikation på højkant.

Rolf Lind, formand i Bueskydning Danmark: ”Der er stadig mange, som husker og taler om World Cup finalen i Nyhavn i 2009. Nu er København og Bueskydning Danmark klar til at sætte Christiansborg Slotsplads på listen over ikoniske steder, der er afviklet bueskydning.”

Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark: ”Vi har i Danmark nærmest en tradition for at afvikle bueskydningsevents i hjertet af København og med byen som spektakulær kulisse. Vi gjorde det i forbindelse med World Cup finalen i 2009 i Nyhavn, og vi kommer til at gøre det igen på Christiansborg Slotsplads næste år ved VM i bueskydning. Der er netop kommet tegninger på, hvordan set-up’et bliver for 2015, og det lover godt for både mesterskabet og for branding af København og Danmark som sporteventnation.”

Lars Valentin, chef for sportevents i Wonderful Copenhagen: ”Det er fantastisk, at København igen er vært for verdenseliten inden for bueskydning. Begivenheder som denne gør, at København skiller sig ud fra mængden af eventbyer, illustrerer byens rummelighed og skaber rammerne for branding af København på tv-billederne verden over.”

3D grafikkerne over hvordan finalearenaen ved Christiansborg Slotsplads kommer til at se ud er vedhæftet og kan frit bruges.

De indledende runder af VM i bueskydning skydes i Sundby Idrætspark den 26.-31. juli.

____________________________________________

Fakta om VM i bueskydning 2015 – Afvikles i København fra den 26. juli til den 2. august. – Finalerne skydes den 1.-2. august på Christiansborg Slotsplads.- VM afvikles hvert andet år.- Der forventes 500 skytter fra 75 lande.- VM i København fungerer også som første kvalifikationsmulighed til OL i Rio i 2016. – Der skydes med to buetyper, compound (50m) og recurve (70 m). – Der skal uddeles følgende medaljer i begge buetyper: Individuel skydning for herrer og damer, Hold (3 skytter) herrer og damer og Mix hold (2 skytter).- VM i bueskydning 2015 afvikles af Bueskydning Danmark, Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Wonderful Copenhagen.

Yderlig information om VM, kontakt eventchef Mads Bang Aaen på +45 2897 7842 eller mail

archerycopenhagen.comfacebook.com/archery2015

————————————

Mads Bang Aaen Kornerup
Eventchef – Event Director

CS VC Welcome Archer CS VC Spectator View CS VC Spectator View 2 Back CS VC Overview Opposite 2 CS VC Overview Half View 1 CS VC Overview 1 CS VC Entry 1 CS VC Archer View 1