Er Danmarks bedste holdkammerat fra Bueskydning Danmark?

Er Danmarks bedste holdkammerat fra Bueskydning Danmark?Kategori: Bredde

Kampagnen ”Danmarks bedste holdkammerat”/Fidusbamse-prisen er i fuld gang. Som tidligere år skal Danmarks bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år findes. Vi opfordrer alle i Bueskydning Danmark til at sprede budskabet om kampagnen

fidus_banner_400_148Kampagnen foregår på facebook/fidusbamsen, hvor alle kan indstille en ung idrætsudøver mellem 12 og 19 år, som er medlem af en forening i et af DIF´s specialforbund til prisen.

Indstillingsperioden løber ind til 13.november 2016.

Man indstiller kandidater ved at gå ind på facebook/fidusbamsen – like den og derefter uploade et billede af kandidaten og lave en god beskrivelse af, hvorfor den udvalgte kandidat fortjener at blive ”Årets Holdkammerat”.

Vinderen offentliggøres ved ”Sport 2016” i Boxen i Herning den 7. januar 2017. Ud over æren inkluderer prisen en sportsrejse for ”Årets Holdkammerat” og dennes hold svarende for max. 18 personer. Rejsen har en værdi af 100.000 kroner.

Kampagnens formål er at sætte fokus på det gode kammeratskab som det kit, der fastholder unge i idrætten. Samtidig er prisen en anerkendelse af alle unge, som tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø for alle. Prisen er sponseret af Nordea-fonden.