9 dage tilbage! – Buernes Dag 2020 tilmeldingsfrist

9 dage tilbage! – Buernes Dag 2020 tilmeldingsfristKategori: Bredde, Generelt

Der er nu 9 dage tilbage inden tilmeldingsfristen til Buernes Dag 2020 udløber.

Buernes Dag 2020 bliver afholdt søndag den 6. september 2020 fra kl. 12.00 til 15.00 på jeres baner.
Skal Jeres klub være med? 

Buernes Dag handler i sin simpelhed om at skabe synlighed i lokalområdet. Formålet med Buernes Dag er selvfølgelig at gøre flere interesserede i bueskydning og samtidig få synliggjort jeres lokale bueklub og de tilbud som foreningen rummer. Med Buernes Dag får klubben mulighed for at tilbyde prøveskydning og promovere sit tilbud i sit lokalområde på en god og landsdækkende måde, uanset om det handler om skive- eller feltskydning.

Dette års Buernes Dag ligger i en periode hvor der muligvis stadig vil være restriktioner pga. COVID-19 virussen. Bueskydning er en sportsgren der kan udøves udendørs med god afstand og uden kropskontakt og Buernes Dag er en god mulighed for at gøre opmærksom på dette samt vise jeres bueklub frem i lokalområdet og få mulighed for at tiltrække nye medlemmer. Deltagende klubber vil  modtage information herom i god tid, hvis det bliver aktuelt med retningslinjer.

Ønsker I at deltage i dette års Buernes Dag skal i give besked til udviklingskonsulent Astrid Carstensen senest den 7. juni 2020.

Invitationen kan hentes her. 

Download (PDF, 152KB)