Åben for tilmelding til DIF Træner 1 og 2

Åben for tilmelding til DIF Træner 1 og 2Kategori: Generelt

DIF har nu åbnet for tilmeldingen til DIF træner 1 og 2 som afvikles i løbet af foråret 2020. 

DIF TRÆNER 1

Start den gode trænerudvikling her. DIF Træner 1-uddannelsen giver trænerne en generel introduktion til at fungere som træner i en idrætsforening. Med uddannelsen får trænerne basale redskaber og forståelse for den idrætsverden, de er en del af. Uddannelse kommer både omkring fysisk træning, trænerrollen, idræt for børn og unge samt idrætsskader.

DIF træner 1 er en del af Bueskydning Danmarks grundtræneruddannelse og vi opfordrer alle trænere til at deltage i kurset, da kurset omhandler emner som ikke er en del af Bueskydning Danmarks egen træneruddannelses materiale og kurser. Det er relevant for dit virke som træner i bueskydning.

Aarhus – Lørdag den 25. april 2020
Brøndby – Søndag den 26. april 2020

DIF TRÆNER 2

DIF Træner 2-uddannelsen gør deltagerne i stand til at fungere som trænere med ansvaret for årsplanlægningen. De får viden og redskaber til at arbejde med deres rolle som trænere og træningsplanlæggere. De får en større forståelse for de mange faktorer, der indvirker på træning og præstation – fra konditionstræning, ernæring og skadeforebyggelse til de mentale aspekter.

DIF træner 2 er en del af Bueskydning Danmarks kandidattræneruddannelse og vi opfordrer alle trænere på dette niveau til at deltage i kurset, da kurset omhandler emner som ikke er en del af Bueskydning Danmarks egen træneruddannelses materiale og kurser. Det er relevant for dit virke som træner i bueskydning.

Brøndby – 1. weekend den 16.-17. maj 2020
Brøndby – 2. weekend den 6.-7. juni 2020

Begge kurser er en blanding af tilstedeværelseskurser og e-læring.


??SIDSTE TILMELDING 26. MARTS 2020??

SÅDAN GØR DU

Er du interesseret i at deltage i en eller begge træneruddannelser? Så kontakt Bueskydning Danmark, som godkender og koordinerer din tilmelding.

Find mere information og hent indbydelse i PDF her.