Åben storsamling for skiveskytter i Holstebro

Åben storsamling for skiveskytter i HolstebroKategori: Generelt

Vi kan med stor fornøjelse invitere til almindelig- og åben storsamling under Bueskydning Danmark. Dette er er den første samling i den ny sæson, af i alt 3 samlinger. Her finder du alt relevant information om samlingen

Dato & tid: 7.-9. december 2018 (fredag kl. 19.00 til søndag kl. 16.00)
Åben samling: 8-9. december 2018, (lørdag kl. 10.00 til søndag kl. 16.00)
Sted: Holstebro Bueskytteforening, Idrætscenter Vest – Mozartsvej 5, 7500 Holstebro

Kunne du tænke dig at prøve at være en del af Bueskydning Danmarks storsamlinger, og er du mellem 12-19 år, så er det nu at du skal tilmelde dig. Den 8-9. december arrangerer vi åben samling, for alle de nye skytter som er interesseret. Den åbne samling giver dig mulighed for at snuse til det at være på Storsamling og trænerne vil give dig god feedback på din videre udvikling som bueskytte.

Du vil kunne møde de andre nye skytter, ligesom skytter som tidligere har været på storsamling også er til stede. Den åbne samling handler om at prøve det, og få et godt afsæt til mange gode år på storsamlingerne. Fokus for de nye skytter vil derfor være at finde sig til rette og komme stille og roligt ind i tingene.

Praktisk info:
Til storsamling er der en hel del udstyr som du selv skal medbringe. Alle fornødenheder til overnatning skal medbringes:

  • Sovepose eller sengetøj, lagen og dyne
  • Luftmadras
  • Toiletgrej, håndklæde, badetøfler mv.
  • medicin og medicinkort

Udstyr til træning som skal medbringes:

  • Planlægningsskema og træningsdagbog/logbog
  • Buetaske med alt nødvendigt grej, inkl. værktøj, ekstra faner mv.
  • Sportstøj til skydning
  • Udendørs Løbetøj og løbesko
  • Trænings elastik (hvis du har en)
  • Eventuel Barpile, gerne 2-3 stk. (kun for recurve)

Der vil være åbent i lokalerne for aflastning af udstyr fra kl. 18.30, og alle skytter skal være klar til træning kl. 19.15. – HUSK at spise hjemmefra, da der ikke er arrangeret aftensmad fredag.

Lørdag aften vil der være plads til fritid og sociale aktiviteter. Medbring gerne spil eller film eller andre aktiviteter, og giv besked i din tilmelding hvis du medbringer noget som kan bruges for gruppen.

Program:
Storsamlingstrænerne, Christian og Rasmus, vil præsentere samlingens program for dig lørdag, men overordnet set er programmet udarbejdet efter samlingens emne som er træningsplanlægning.

Tilmelding:
Du skal give besked om din deltagelse til Søren Ipsen på mail: soeren.ipsen@gmail.com – Dette skal du gøre senest tirsdag den 30. november 2018

Din tilmelding gælder også for din træner (M-trænere) som er meget velkommen til at kigge forbi storsamlingen. I tilmeldingen må du derfor meget gerne notere hvem din træner er og hvornår din træner planlægger at komme forbi samlingen, således at din træner kan få de fokuspunkter som er relevant for din træning.

Vores storsamlinger er drevet af frivillige, og vi er meget taknemmelige for alle dem som hjælper til. Har din træner eller dine forældre mulighed for at komme og klargøre og stille op, eller rydde op efter vores aktiviteter, må du meget gerne notere dette i din tilmelding.

Deltagergebyr:
Deltagergebyret for samlingen er kr. 275,-  for almindelig stortræningsskytter, og kr. 200,- for skytter til åben samling. Gebyret dækker ophold og fortæring under hele samlingen for skytten. Gebyret skal indbetales inden samlingen på Bueskydning Danmarks konto: 5510-0726835640 – HUSK at skrive navn på din indbetaling! Transportudgifter til og fra samling skal du selv dække.

Skal din træner, eller forældre spise med skal vedkommende huske at melde sig til spisning ved din tilmelding. Kr. 200,-