AFSLØRING – Buernes Dag 2022

AFSLØRING – Buernes Dag 2022Kategori: Bredde, Generelt, Ungdom
Tags: ,

Vi kan nu med stor glæde afslører designet på dette års Buernes Dag materiale. 

Download (PDF, 40KB)

Vi har valgt at bruge det ikoniske ansigt som motiv til vores plakat i år. Mange udenfor bueverden tænker på denne flotte grafiske skydeskive når de tænker på bueskydning. I år prøver vi at skabe noget genkendelse hos dem og udfordrer dem til at ramme. På dagen er det vores deltagende klubbers opgave at vise de besøgende noget af alt det andet skønne bueskydning også har at byde på.

Skal Jeres klub være med? 

Buernes Dag afvikles søndag den 4. september 2022 fra kl. 12.00 til 15.00 på jeres baner.

Formålet med Buernes Dag er at gøre flere interesserede i bueskydning og samtidig få synliggjort jeres lokale bueklub og de tilbud som foreningen rummer. Med Buernes Dag får klubben mulighed for at tilbyde prøveskydning og promovere sit tilbud i sit lokalområde på en god og landsdækkende måde, uanset om det handler om skive-, feltskydning eller Combat Archery.

Tilmelding til Buernes Dag sker ved at kontakte udviklingskonsulent Astrid Carstensen. I finder hendes kontakt oplysninger her. Ved tilmelding bedes I oplyse, hvor mange postkort og plakater (A2 og A3), I ønsker at få leveret. Dette gøres senest 9. juni 2022. Man er velkommen til at bestille nogle ekstra plakater hvis man vil give de besøgende og ens medlemmer mulighed for at skyde efter den og ramme plet. 
Overvej ligeledes om I skulle oprette en Bueskole (begynderhold) umildbart efter, tilkendegiv det i tilmeldingen og så sparring og hjælp fra Bueskydning Danmark.

Find den fulde klubinvitation til Buernes Dag 2022 her.

I 2021 slog vi rekord med 22 deltagende klubber og omkring 800 besøgende.

Jeg håber vi kan slå de tal i år! Vil I hjælpe mig med at gøre det til den største Buernes Dag nogensinde?