Buernes Dag 2021 – Skal din klub nå at være med?

Buernes Dag 2021 – Skal din klub nå at være med?Kategori: Bredde, Generelt

Der er nu KUN 4 dage tilbage inden tilmeldingsfristen til Buernes Dag 2021 udløber.

Buernes Dag 2021 bliver afholdt søndag den 5. september 2021 fra kl. 12.00 til 15.00 på jeres baner.
Skal Jeres klub være med? 

Buernes Dag handler i sin simpelhed om at skabe synlighed i lokalområdet. Formålet med Buernes Dag er selvfølgelig at gøre flere interesserede i bueskydning og samtidig få synliggjort jeres lokale bueklub og de tilbud som foreningen rummer. Med Buernes Dag får klubben mulighed for at tilbyde prøveskydning og promovere sit tilbud i sit lokalområde på en god og landsdækkende måde, uanset om det handler om skive- eller feltskydning.

Vi håber på at kunne få en rigtig god og stor buernes dag i år til trods af der muligvis stadig vil være nogle begrænsninger i samfundet og håber at mange af Jer her lyst til at være med til at skabe en god og landsdækkende dag i buernes tegn.

Forslag – Burg Buernes Dag som en anledning til at holde en klubdag.
Den kunne f.eks. se sådan her ud. I mødes til morgenmad og hjælpes ad med at gøre klar til Buernes Dag. Efterfølgende byder i velkommen til alle gæsterne og giver den en god oplevelse med bueskydning. Når Buernes Dag er færdig, står den på klubhygge med træning eller en konkurrence på tværs af klubbens medlemmer og dagens sluttes af med fællesspisning.

Det er gratis som klub at deltage i Buernes Dag og man vil modtage diverse materiale til afholdelse.

  • Plakat til ophæng i lokalområdet
  • Postkort til omdeling
  • Pressemeddelelse til lokalmedier
  • Udkast til flyer
  • Afviklingsguide
  • Facebookguide
  • Mulighed for konsulenthjælp til opstart af en Bueskole

Ønsker I at deltage i dette års Buernes Dag skal i give besked til udviklingskonsulent Astrid Carstensen senest den 6. juni 2021. Tøv ikke med at skrive til hende hvis I har spørgsmål, overvejelser eller ønsker at tilmelde jer.

Invitationen kan hentes her.

Download (PDF, 139KB)