Buernes Dag 2022 – Flest deltagende klubber nogensinde

Buernes Dag 2022 – Flest deltagende klubber nogensindeKategori: Generelt
Tags: ,

Buernes dag 2022 løb af staben den 4. september 2022 og blev den største Buesnes Dag nogensinde! 

23 danske bueklubber over hele landet bød velkommen til Buernes Dag søndag den 4. september. Buernes Dag er et åbent hus-arrangement hvor de danske bueklubber byder alle interesseret velkommen i klubben til at prøve kræfter med bueskydningens ædle kunst.

I år deltog hele 23 bueklubber, hvilket er det højeste antal siden den første Buernes Dag tilbage i 2015. De 23 klubber fik besøg af omkring 950 interesseret gæster. Det er ligeledes det højeste antal registeret besøgende til en Buernes Dag. Men vi må sige at Lolland Bueskytteklub var så heldige at afholde det i forbindelse med en lokaldag som tiltræk mange besøgende. For de resterende klubber var det gennemsnitlige besøgsantal omkring 33.

Bueskydning er en sport for alle!

Det viser alders- og kønsfordelingen på de besøgende også. 47% af de besøgende var kvinder og 53% mænd. Vi havde en 50-50 fordeling i forhold til børn/unge og voksne.

Bueskydning er en sport for alle, det samme er Buernes Dag. Alle klubber under Bueskydning Danmark kan gratis deltage i Buernes Dag. Hele 95% af de deltagende klubber vil anbefale andre klubber at deltage. Det er et kvalitetsstempel af konceptet fra klubberne. De deltagende klubber modtager en helt masse materiale fra Bueskydning Danmark til at lave markedsføring og afvikle dagen bedst muligt.

Buernes Dag på Facebook

Klubberne får ligeledes muligheden for at promovere deres Buernes Dag event lidt ekstra i lokalområdet ved hjælp af Facebook annoncer.
I år benyttede 12 klubber sig af denne mulighed. Det betød at klubbernes annoncer nående ud til i alt 17.000 mennesker i deres lokal område. Det vil sige omkring 1.400 personer pr. klub.

Vi lavede ligeledes to nationale kampanger for Buernes Dag som nåede ud til 13.000 personer. Vi nåede altså ud til godt 30.000 forskellige personer med Buernes Dag annoncering!

Effekten af Buernes Dag 2021 

I 2021 undersøgte vi effekten af Buernes Dag i forhold til rekruttering af nye medlemmer.
10 klubber deltog i undersøgelsen og resultaterne er meget positive! Buernes Dag BATTER!

 28% af de besøgende til Buernes Dag besøgte efterfølge klubben

  • Svarende til 223 personer på landsplan

 19% af de besøgende til Buernes Dag var medlemmer af klubben 2-3 måneder efter

  • Svarende til 150 nye medlemmer på landsplan

De deltagende klubber ved Buernes Dag 2022 vil inden længe modtage et kort spørgeskema omkring effekten af Buernes Dag 2022.

Vi glæder os over den store deltagelse til dette års Buernes Dag fra både besøgende og klubber. Nu ser vi frem til at invitere til Buernes Dag 2023.

Stemningsbilleder fra Lammefjordens Bueskytter.