Buernes Dag – Det batter!

Buernes Dag – Det batter!Kategori: Bredde, Generelt
Tags: ,

Sidste år genererede Buernes dag alene 160 nye medlemmer til de danske bueklubber landet over. Jeres klub kan nu tilmelde sig og blive en del af succesen.

Buernes Dag er et åbent hus-arrangement hvor de danske bueklubber byder alle interesseret velkommen i klubben til at prøve kræfter med bueskydningens ædle kunst.

Sidste år deltog hele 22 bueklubber, hvilket er det højeste antal siden den første Buernes Dag tilbage i 2015. De 22 klubber fik besøg af omkring 800 interesseret gæster. Det er ligeledes det højeste antal registeret besøgende til en Buernes Dag.

Et par kommentarer fra nogle af sidste års arrangører

” Dagen forløb superfint. God tidsspredning af de besøgende. Mange gode snakke om bueskydning og stor interesse for at blive medlem af klubben.”

” Det var en super dag, alle børnene gik glade her fra med en god oplevelse, de fik den information de havde brug for. Så helt samlet en god dag”

” Super god og sjov, dejligt med nye ansigter”

”En god dag, glade deltagere og hjælpere”

” Rigtig fin måde at komme ud til folk”

Bueskydning er en sport for alle!

Det viser alders- og kønsfordelingen på de besøgende sidste år også. 46% af de besøgende var kvinder og 54% mænd. 45% af de besøgende var børn/unge og de resterende 55% var voksende.

Bueskydning er en sport for alle, det samme er Buernes Dag. Alle klubber under Bueskydning Danmark kan gratis deltage i Buernes Dag. Hele 86% af de klubber som deltog sidste år ville anbefale andre klubber at deltage. Det er et kvalitetsstempel af konceptet fra klubberne. De deltagende klubber modtager en helt masse materiale fra Bueskydning Danmark til at lave markedsføring og afvikle dagen bedst muligt. 

Tilbagemelding

I bedes melde retur om I vil være med til at gøre Buernes Dag til en stor succes. I bedes samtidig oplyse, hvor mange postkort og plakater (A2 og A3), I regner med at få brug for. Overvej ligeledes om I skulle oprette en Bueskole (begynderhold) umildbart efter, tilkendegiv det i tilmeldingen og så sparring og hjælp fra Bueskydning Danmark.  Dette gøres senest 9. juni 2022 til udviklingskonsulent Astrid Carstensen. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte undertegnede.

Invitationen kan hentes her. 

 

Stemningsbillede fra Buernes Dag 2021 i Esbjerg.

Stemningsbillede fra Buernes Dag 2021 i Galten.

Stemningsbillede fra Buernes Dag 2021 i Holstebro.

Stemningsbillede fra Buernes Dag 2021 i Thy.

Stemningsbillede fra Buernes Dag 2021 i Aalborg.

Stemningsbillede fra Buernes Dag 2021 i Lammefjorden.