Bueskydning Danmark indgår i unikt samarbejde

Bueskydning Danmark indgår i unikt samarbejdeKategori: Bredde, Generelt

Tværfagligt samarbejde skal blandt andet være med til at udvikle tilbuddet om bueskydning for skadede veteraner i DIF Soldaterprojekt

DIF Soldaterprojekt har til formål at bidrage til, at psykisk og fysisk skadede veteraner gennem idræt og fællesskaber inspireres og støttes til at søge tilbage til et selvstændigt og meningsfyldt liv. Dette skaber oftest en god overgang til det eksisterende foreningsliv, hvor veteraner kan fortsætte deres idræt og rehabilitering.

Bueskydning Danmark har, sammen med 7 øvrige specialforbund, fået godkendt en fælles ansøgning i DIF’s initiativpulje, og indgår derved i tværfagligt projekt der skal udvikle tilbuddene til de skadede veteraner. DIF’s bestyrelse har således imødekommet initiativansøgning fra de otte specialforbund, og i første omgang er der bevilget 600.000 kr. til arbejdet i 2020.

Hele indsatsen i initiativet ligger hos DIF soldaterprojekt, og kommer til at fokuserer på at udvikle, styrke, forankre og kommunikere de aktiviteter, der skabes for de skadede veteraner i regi af DIF Soldaterprojekt og i specialforbundene.

”Der ligger utrolig meget viden forankret i de enkelte idrætsgrene og specialforbund, og når den viden bringes i spil på tværs af forbundene, kan man virkeligt skabe resultater,” siger DIF formand Niels Nygaard.

Læs hele pressemeddelelsen fra DIF, og se hvem som Bueskydning Danmark indgår samarbejdet med: Otte specialforbund i unikt samarbejde

Foto: Brian Mouridsen