Bueskydning Danmark indgår samarbejde med Experimentarium

Bueskydning Danmark indgår samarbejde med ExperimentariumKategori: Generelt

Frem mod OL 2020 indgår Bueskydning Danmark et samarbejde med Experimentarium for at skabe opmærksomhed på sporten.

2020 bliver Olympisk år – også på Experimentarium. Hele året hylder Experimentarium De Olympiske Lege og de Paralympiske Lege, nationernes ædle kappestrid og menneskekroppens ypperste formåen. Flere specialforbund under DIF – herunder Bueskydning Danmark – skal være med til at skabe nogle fantastiske sportsoplevelser for Experimentarium’s gæster.

”Sport handler om sammenhold og kampgejst – at blive hurtigere, stærkere og dygtigere og bare ha’ det sjovt sammen. Atleternes forskellighed inspirerer til at prøve kræfter og finde sine egne styrker. Din forunderlige krop kan oftest meget mere, end du tror, og der er helt sikkert også sportsgrene, som passer til dig,” siger Kim Gladstone Herlev, adm. direktør på Experimentarium.

Udstillingen LAD LEGENE BEGYNDE bliver officielt åbnet den 23. januar 2020 af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik.

Til sommerferien åbner Den Olympiske By på toppen af Experimentarium. Den Olympiske By er inspireret af værtsbyen Tokyo, japansk natur og kultur og selvfølgelig af den rigtige Olympiske by, hvor atleterne bor sammen under Legene. Der bliver aftenåbent og fri entré til Den Olympiske By under De Olympiske Lege.

Året igennem byder Experimentarium på en tætpakket eventkalender, hvor bl.a. Bueskydning sammen med flere andre idrætsforbund bliver en del af den Olympiske fest og inspirerer med smagsprøver fra deres sport.

Bueskydning bliver bedst præsenteret af folk, der ved noget om bueskydning, og vi har derfor brug for din hjælp!

På en god dag kan Experimentarium have op mod 4.000 besøgende. Det bliver nogle sjove og oplevelsesrige dage med en masse mennesker og bueskydning.

Vi skal være tilstede på Experimentarium 7 dage fra marts til juli, og vi har brug for din hjælp som frivillig til at skabe nogle gode oplevelser med bueskydning. Alle der hjælper med at tage en frivillig vagt vil modtage 4 fribilletter til Experimentarium, til en værdi af 800,-. 

Der er brug for hjælp på følgende dage og tidspunkter:

 • Onsdag den 11. marts 9-13:30
 • Onsdag den 11. marts 13-17
 • Onsdag den 18. marts 9-13:30
 • Onsdag den 18. marts 13-17
 • Onsdag den 25. marts 9-13:30
 • Onsdag den 25. marts 13-17
 • Mandag den 6. april 10-13 (påske)
 • Mandag den 6. april 13-16 (påske)
 • Mandag den 13. april 10-13 (påske)
 • Mandag den 13. april 13-16 (påske)
 • Søndag den 26. juli 10-13 (under OL)
 • Fredag den 31. juli 10-13 (under OL)

HUSK at fortælle dine buevenner om disse super fede begivenheder og tag gerne afsted som gruppe fra klubben.

Ønsker du at tage en for holdet og give en hånd med en af dagene, skal du sende en mail til Udviklingskonsulent Astrid Carstensen . Mailen skal indeholde dit fulde navn og CPR-nr, da der skal indhentes børneattester på alle hjælpere (Vær opmærksom på hvordan du oplyser dit CPR nr. Ring eventuelt). Du skal selvfølgelig også oplyse, hvilken dag du ønsker at hjælpe. Vi arbejder efter Først til mølle princippet.

 

Hvis I desværre ikke kan hjælpe en af de pågældende dage, men synes det lyder super fedt og gerne stadig vil have mulighed for at vise sporten frem, så har I muligheden her: Vi har nemlig også fået mulighed for at lave noget Combat Archery. Datoerne er ikke fastlagt, og I har mulighed for at have medbestemmelse, hvis I er et par stykker, der kunne have lyst til at stå for det en dag eller to (behøver ikke at være en fuld dag). Skriv til Udviklingskonsulent Astrid Carstensen for interesse.  Bueskydning Danmark stiller gerne materiale til rådighed.