Bueskydning Danmark søger projektkonsulent til åben skole projekt i Aarhus

Bueskydning Danmark søger projektkonsulent til åben skole projekt i AarhusKategori: Bredde

Bueskydning Danmark søger en dynamisk projektkonsulent, der i en deltidsstilling skal være med til at udarbejde og implementere projektet Bueskydning på skoleskemaet i åben skole-, og Skole OL regi i Aarhus Kommune.

Projektstillingen tager udgangspunkt i åben skole projektet i Aarhus kommune, og har store snitflader til Skole OL Bueskydning og Bueskydning Danmarks udviklingsstrategi. Projektet udføres i arbejdet med Aarhus kommunes skoleelever, og i foreningsregi i Aarhus Bueskyttelaug.

Stillingen forventes besat 1. januar 2018, og løber til 31. december 2018, hvor projektet skal genforhandles. Der vil evt. være mulighed for forlængelse af ansættelsen.

Projektkonsulentens opgaver kommer primært til at omhandle:

    • Bueskydning på skoleskemaet i åben skole – Udvikling, test og implementering af tværfagligt undervisnings produktet til brug i undervisningen på landets skoler.
    • Bueskydning på skoleskemaet i åben skole – afvikling af forløb Bueskydning på skoleskemaet i åben skole regi.
    • Projektleder for Skole OL finale – Deltagelse i forberedende/koordineringsmøder med Skole OL og Aarhus Bueskyttelaug. Ansvar for afvikling af Skole OL Bueskydning finalestævnet.
    • Foreningsudvikling Bueskydning på skoleskemaet og Skole OL Bueskydning skal bruges til at skabes bro imellem skoleidræt og foreningsidræt. Det kræver at Aarhus Bueskyttelaug udvikles og et aldersrelateret træningsmiljø skabes til målgruppen.  

 

Personprofil
Vi søger en person som kan arbejde selvstændigt og være i stand til at udvikle og implementere projekter, og som kan samarbejde med de øvrige medspillere på projektet, herunder Aarhus Bueskyttelaug, Bueskydning Danmark, Aarhus Kommune, Skole OL og KOSMOS.

Du skal have erfaring med pædagogisk arbejde, og meget gerne kendskab til projektarbejde med fokus på mekanismerne i foreningsarbejde og arbejdet med frivillige. Arbejdet udføres i et spændende miljø med mange udfordringer, vil være med til at løfte forbund og medlemsforeninger i arbejdet med åben skole. Arbejdet udføres delvis i skolernes undervisningstid. Det er nødvendigt at du har kørekort og adgang til bil med anhængertræk.

Vilkår
Vi kan tilbyde en deltidsstilling med fast løn, uden fast arbejdstid.  Stillingen indeholder spændende og varierende opgaver inden for projektets rammer med fastlagte mål og indsatser. Arbejdet udføres i Aarhus Kommune med Aarhus Bueskyttelaug som udgangspunkt. Ansættelsen sker under Bueskydning Danmark og projektkonsulenten refererer til Bueskydning Danmarks udviklingskonsulent.

Løn og øvrige forhold forhandles individuelt efter kvalifikationer. Yderligere information om stillingen kan du få ved kontakt til Bueskydning Danmarks udviklingskonsulent. Kenn Romme på tlf.: +45 5196 6598.

Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning samt CV som Word-fil til Bueskydning Danmark på mail. Ansøgningsfristen er den 19.12.2018.

Du kan hente stillingsopslaget som pdf her: Projektkonsulent Aarhus