Bueskydning Danmark søger testpersoner til nyt handicapsystem

Bueskydning Danmark søger testpersoner til nyt handicapsystemKategori: Generelt

Har du mulighed for at skyde med bue i øjeblikket? Og kunne du tænke dig at hjælpe Bueskydning Danmark med at teste et nyt handicapsystem?

Bueskydning Danmark søger lige ny testpersoner til at afprøve et nyt handicapsystem.

Handicapsystemet skal gøre det muligt for alle bueskytter at dyste mod hinanden i en jævnbyrdig kamp på tværs af køn, alder, afstand, buetype og niveau.

Ambitionen med systemet er at det kan bruges til lokale klubdyster på tværs af klubben, familier og venner, men i højgrad også som et supplement til de eksisterende stævner i Skiveskydning og 3D skydning. Ved siden af det almindelige stævne, kan man på tværs af hele stævnet kåre en samlet vinder ud fra deres personlige præstation til stævnet. Alle vil blive udfordret i forhold til deres egne tidligere resultater.

Systemet er inspireret af det system der benyttes i golf og vi kunne nu godt tænke os at teste det af på bueskydning.

Vi søger derfor bueskytter der har mulighed for at skyde i øjeblikket, da testen vil finde sted i starten af marts måned.
Vi har brug for testpersoner inden for alle buetyper, aldersgrupper, køn, niveau samt 3D og skiveskytter.

Testningen går ud på at notere sine resultater i et Excel-ark ud for en beskrivelse og teste hvordan manualen fungere samt Excel-arket og justeringsnøglen. Der vil være en test periode på to uger i starten af marts (uge 10 og 11) hvor man notere sine træningsresultater, efterfulgt at et online evalueringsmøde tirsdag den 23. marts om aftenen (Her skal man kunne deltage som testperson). Ønsker man at deltage vil man modtage den nødvendige information i uge 9.

Tilmeldingsfrist er søndag den 28. februar 2021.

Kunne du have lyst til at være med? 
Skriv en mail til Udviklingskonsulent Astrid Carstensen her. Hun glæder sig til at høre fra dig.