Bueskydning Danmarks Covid-19 retningslinjer for Fase 3 åbning

Bueskydning Danmarks Covid-19 retningslinjer for Fase 3 åbningKategori: Bredde, Generelt

Bueskydning Danmark er klar med de nye retningslinjer: Få også en opdateret Q&A fra DIF og tilmeld dig webinar om muligheder med de nye retningslinjer

Fase 3 af genåbningen bragte rigtig gode nyheder med sig for foreningsidrætten, der nu nærmer sig normale tilstande med meget få undtagelser. Indendørs idræt kan genoptages, omklædningsrum og klubhuse kan åbnes, og der kan afholdes turneringer inden for rammerne af forsamlingsforbuddet.

For en god ordens skyld gør vi også opmærksom på, at retningslinjerne nedenfor ikke tilsidesætter sundhedsmyndighedernes og Rigspolitiets anvisninger, ligesom øvrig lovgivning er gældende. Vi har alle stadig et fælles ansvar for, at spredningen af corona-smitte fortsat kan holdes under kontrol, og for at vi alle kan dyrke idræt forsvarligt.

Dokumenter, der kan være nyttige for dig at downloade:

Bueskydning Danmarks retningslinjer for fase 3
DIF opdateret Q&A
DIF Quickguide

Du finders mere viden omkring retningslinjer for Covid-19 her:
Kulturministeriets Coronasite
DIF Corona råd og vejledning

DIF afholder Webniar
Den 11. juni kl. 17-18 inviterer DIF alle klubber og foreninger til gratis webinar med konkrete råd til, hvordan man bedst tilrettelægger sine idrætsaktiviteter efter retningslinjerne. Webinaret giver desuden tips til, hvordan trænere og frivillige kan arbejde med idræts- og aktivitetsudvikling bredt set.

Oplægsholder på webinaret er Mads Hovgaard, der har en baggrund som underviser på SDU med fokus på innovation og idrætsudvikling. Mads har udviklet modellen Aktivitetshjulet, som kan anvendes til justere kendte samt udvikle nye idrætsaktiviteter. Det vil han tage udgangspunkt i på webinaret. Derudover vil Mads give konkrete råd til, hvordan trænere og frivillige kan arbejde med idræts- og aktivitetsudvikling bredt set.

Webinaret vil være en blanding af eksempler fra praksis, en beskrivelse af modellen, små film og perspektivering til konkrete værktøjer, som man kan bruge direkte i sin træning under de nuværende retningslinjer for dansk idræt.

Der vil være tid til enkelte og korte spørgsmål på skrift i chatten afslutningsvis, men webinaret vil ikke være dialogbaseret.

Tilmelding sker her. Du skal oplyse dit navn og emailadresse ved tilmeldingen. Du vil modtage en bekræftelse på din tilmelding på den mail, du har oplyst. Kurset kan tilgås fra pc, tablet eller mobil – HUSK at slå lyden til, da webinaret som udgangspunkt er sat til at være slået fra.