Bueugen 2017

Bueugen 2017Kategori: Generelt

I mere end 20 år har bueugen været afviklet i den gamle skole i Massamäla i Sverige, men 2017 bliver helt nyt, spændende og anderledes

Lyngby Bueskyttelaug afvikler i samarbejde med Bueskydning Danmark og Ulvsborg Middelaldercenter, bueugen 2017!

I hele efterårsferien, fra lørdag den 14. – 20. oktober 2017 deltager bueugen i centerets aktiviteter og skal derfor i åbningstiden være iklædt middelaldertøj. Det bliver derfor en helt unik og anderledes oplevelse at være afsted på bueugen. 

Bueugen byder stadig på aktiviteter og værksted, hvor du kan lave buer, pile, læderarbejde, skyde “egernpil” skiveskydning og jagt.

Publikumsaktiviteter
Bueugens deltagere skal deltage i cloud skydning, skiveskydning fra middelaldertårnet, forskellige skiveskydningskonkurrencer og jagtskydning, samt stille instruktører til ’kom-og-prøv-skydning’. (2 personer ad gangen).

Da temaet er middelalder, er mobiltelefon, tablet og anden elektronik ikke tilladt, plastik og nymodens produkter kan du heller ikke medtage! Spiseredskaber, krus og spisekar bliver udleveret til alle, og maden er middelalderinspireret.

VIGTIGT! Der må ikke skydes med recurve- eller compound – heller ikke udenfor åbningstiden. Du skal medbringe langbue. Har du ikke en langbue, skal du låne en i din forening. Der må kun bruges træpile med naturfaner.

Du finder den officielle Bueugen 2017 invitation her

Tilmelding
Tryk her!

Tilmeldingen går fra 15. september til 1. oktober 2017. Der er 25 pladser, så der gælder “først til mølle” princippet.

Du kan besøge Ulvsborg Historiske værksted HER