Dame Recurve holdet er i Bronze-finalen ved EM!

Dame Recurve holdet er i Bronze-finalen ved EM!Kategori: Elite, Generelt, Info omkring landsholdet
Tags: ,

Det danske dame Recurve hold viser gode takter frem mod den vigtige OL-kvalifikation til World Cup 3 i Paris senere på måneden, ved at skyde sig i EM bronze-finalen.

Kl. 17:30 lokal tid blev der i Tyrkiet sat gang i 1/8 finalerne for Dame Recurve hold og Herre Compound hold. Danmark havde et hold med i begge klasser.

Kirstine Andersen, Randi Degn og Maja Jager er de tre skytter der repræsenterer Danmark på dame Recurve holdet til EM. Det danske hold var 7. seedet efter kvalifikationen og skulle i 1/8 finalen møde det 10. seedet hold fra Estland. Det var en machs hvor de danske kvinder gjorde kort proces med en overbevisende sejer på 6-0 over esterne. I 1/4 skulle det danske hold møde de 2. seedet kvinder fra Spanien. Her gjorde de danske kvinder igen kort proces og vandt matchen 6-0, konkurrencen var dog noget mere tæt end mod esterne. I semifinalen skulle det danske hold møde de 3. seedet kvinder fra Tyskland. Hver måtte de danske kvinder desværre se sig slået af de stærke tyskere i et 2-6 nederlag. Det danske hold er klar til Bronze-finalen som skal skydes på søndag mod Ukraine kl. 10:02 lokal tid.

Det danske herre Compound hold bestående af Martin Damsbo, Mathias Fullerton og Stephan Hansen, var bedst seedet efter kvalifikationen og skulle i 1/8 finalen op imod Israel (16). De danske herre lagde godt for start med en sejre på 236 (ud af 240 mulige) og den højeste score på tværs af alle 1/8 finalerne. Israelerne fik 221 point og danskerne var sikkert videre til 1/4 finalen, hvor de skulle møde de 9. seedede grækere. De danske herre kom igen godt fra start med 119 halvvejs i matchen og inden sidste ende var danskerne foran med to point. Det spillede desværre ikke helt i sidste ende og danskerne måtte se sig slået med et enkelt point over det israelske hold, 230-231.