Danmarks gyldne drenge VINDER guld ved World Cup 1

Danmarks gyldne drenge VINDER guld ved World Cup 1Kategori: Elite, Generelt, Info omkring landsholdet

OPDATERET lørdag:

I dag blev der skudt alle finaler og bronzefinaler i compound klassen. Danmark mødte Iran i finalen i herre compoundhold. Det startede dårligt for Danmark. De 3 første pile var 9’ere. Efter 1. runde var Danmark derfor nede med 3 med scoren 56 – 59. Efter 2. runde var Danmark bagud med 2. Efter 3. runde var Danmark stadig 2 point bagud, men med en perfekt score på 60 mod Irans 57 lykkedes det Danmark at vinde med 234 – 233 i den sidste ende.

Det var dog ikke uden dramatik. Både Danmark og Iran havde en liner mellem 9 og 10. Danmark fik sin dømt inde mens Iran fik sin dømt ude.

Martin Damsbo udtaler:
“Dette er vores VM-hold, og hver mulighed for at skyde disse matcher er virkelig godt. Vi er lykkelige over dette resultat så tidligt på sæsonen. Vi holder fokus trods en dårlig start, og det var godt at få pudset formen af”.
 
Sportschef Allan B. Grønkjær udtaler:
“Holdets succes i denne turnering sætter en tyk streg under, hvilket eminent samarbejde de tre skytter har. De stoler 100% på hinanden, og de får det bedste frem i dem selv. Vejen mod VM i København er åbnet, og det danske hold har sat sig i førerbilen.” 
Læs også vores sportschefs blog.
Fotos af holdleder Klaus Lykkebæk og World Archery. Se flere billeder fra World Archery her.

IMG_0857SAM_3181SHA_DA1_1842 SHA_DA1_1743

———————-

 

Oprindelig nyhed:

Det danske herre compound hold, The Golden Vikings, er i guldfinalen ved World Cup 1 i Kina.
Som 2. seedet efter kvalifikationen havde det danske hold lagt kursen imod guldfinalen ved World Cuppen i Shanghai, Kina.
Danmark lage ud i 1/8 dels finalen imod Hongkong. Max score i holdfinalerne er 240 point og Danmark startede godt og vandt med 229-213 point.
I kvartfinalen var modstanderen Tyrkiet. Her havde holdet fået “indstillet sigtet mere præcist” for med en scorer på 235 point imod Tyrkiets 230 point var Danmark klar til semifinalen. I kvartfinalen tabte Danmarks evige revial USA meget overraskende til Indien.
3. seedet fra kvalifikationen Frankrig ventede i semifinalen. Endnu engang viste Danmark hvorfor de blev verdensmestre i 2013, for med endnu en scorer på 235 point imod Frankrigs 224 point, skød de sig sig sikkert i guldfinalen.

Guldfinalen skydes lørdag morgen kl. 06.00 (DK tid). Modstanderen er meget overraskende Iran. Du kan følge matchen på live opdateringer her.
World Archery skriver om guldfinalen.
FullSizeRender                                    Skærmbillede 2015-05-08 kl. 11.59.20