Danmarks Motionsuge – Skal I være med?

Danmarks Motionsuge – Skal I være med?Kategori: Bredde, Generelt
Tags:

Danmarks Motionsuge er en ny bevægelsesfest i uge 41, hvor klubber, kommuner, organisationer og foreninger og private arrangører på tværs af landet åbner op og inviterer danskerne til at prøve noget nyt – helt gratis.

Har I et Åbent hus, Kom-og-prøv arrangementer eller andet i den dur, så har I nu mulighed for at være med i den landsdækkende Motionsuge. Læs mere her.

Har I lyst til at være med? I skal blot oprette sig som arrangører og lægge jeres arrangement ind på kalenderoverblikket – så er I med.
Link til oprettelse finder i her.

Motionsugen er et samarbejde imellem følgende organisationer: Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Skoleidræt, DIF, DGI og ISCA’s.

Værktøjer og materialer til markedsføringen
På arrangørsiden på www.danmarksmotionsuge.dk har alle deltagende foreninger og klubber adgang til forskellige praktiske skabeloner og værktøjer, som kan lette arbejdet med at arrangere. Foreningerne kan både hente praktiske planlægningsguides og skabeloner til markedsføring og presseomtale, og så er der redigérbare flyers og plakater, der let kan tilpasses den enkelte forening og printes lokalt.

Alle materialeskabelonerne kan hentes her: https://danmarksmotionsuge.dk/kom-godt-i-gang/

På denne side kan foreningerne desuden også hente både gode råd, konkrete tekstforslag og masser af færdigproduceret grafik, som de kan bruge på deres sociale medier.