Dansk deltagelse ved World Cup 1 & 2

Dansk deltagelse ved World Cup 1 & 2Kategori: Generelt

Kvalifikationen til World Cup 1 og World Cup 2 for skiveskydning er nu overstået, og der er sat navne på deltagerne fra Danmark

Oven på et totalt stillestående 2020, kan vi nu endelig se frem imod igen at følge med og deltage ved international skiveskydning. Det sker , når World Cup 1 skydes i gang med kvalifikationsrunde den 20. april 2021.

Covid-19 er stadig en stor udfordring for afvikling af international skydning, og der er stadig rigig mange faktorer i spil, men med undtagelserne i restriktionerne for World Cups og mesterskaber, er vejen banet for dansk deltagelse. Det bliver dermed enden på 1½ tørke, når første pil sendes afsted i Guatemala City.

World Cup 1 afvikles i Guatemala og følgende danske skytter har kvalificeret sig til deltagelse: Tanja Gellenthien, Matin Damsbo og Stephan Hansen. Du kan selvfølgelig følge de danske skytter via IANSEO her: Home | Ianseo

World Cup 2 skulle have været afviklet i Shanghai, men er blevet rykket til afvikling i Lausanne (SUI) grundet Covid-19. Denne World Cup afvikles fra den 17-23. maj 2021, og følgende danske skytter har kvalificeret sig til deltagelse:
Tanja Gellenthien
Mathias Fullerton
Stephan Hansen
Martin Laursen
Martin Damsbo
Nanna Jakobsen
Kirstine Andersen
Randi Degn
Maja Jager