Del 1 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?

Del 1 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?Kategori: Generelt
I denne uge, uge 44, vil der blive sat fokus på, hvad Bueskydning Danmark kan tilbyde din klub samt jeres medlemmer. Bueskydning Danmark er den øverste faglige myndighed inden for bueskydning i Danmark med formål om at fremme og udvikle bueskydning. Dette gøres blandt andet ved:
  •  at søge at samle alle danske foreninger med bueskydning på programmet under samme ledelse.
  • at tilbyde udviklingsmuligheder for foreningerne og deres medlemmer.
  • at repræsentere forbundets foreninger i som udenfor Danmark, så deres interesser varetages i videst mulig udstrækning.
  • at planlægge, lade afholde eller føre tilsyn med alle stævneaktiviteter inden for forbundets område.
  • at udarbejde amatørreglementer, rekordbestemmelser og andre regler for forbundets aktivitetsområde.
  • at forvalte de pengemidler, som Danmarks Idræts-Forbund og andre stiller til rådighed og afgive beretning herom til DIF i henhold til de vedtagne retningslinjer.
Alt dette skal gøres ud fra de ressourcer, som er til rådighed (tid, penge osv.), for at vise Danmark, at #detersjovtatskydemedbue
Resten af ugen vil vi komme med korrekte eksempler og tiltag, som Bueskydning Danmark tilbyder din klub samt jeres medlemmer.
Er du nysgerrig omkring, hvad Bueskydning Danmark kan tilbyde din klub samt jeres medlemme?
Så tilmeld dig Bueskydning Danmarks nyhedsbrev, hvor du løbende bliver opdateret på aktiviteter, tilbud og nyheder. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her: https://bueskydningdanmark.dk/nyheder/nyhedsbrev/