Del 2 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?

Del 2 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?Kategori: Generelt

Bueskydning Danmark er den øverste faglige myndighed inden for bueskydning i Danmark og skal derfor samle din klub under sig. Bueskydning Danmark er her for din klub. For at kunne fremme bueskydning er det essentielt, at Bueskydning Danmark understøtter, hjælper og rådgiver din og andres klub i udviklingsmuligheder, repræsentation i og udenfor Danmark, planlægge, lade afholde eller føre tilsyn med stævneaktiviteter, udarbejde amatørreglementer, rekordbestemmelser og andre regler samt forvalte de pengemidler, som Danmarks Idræts-Forbund og afgive beretning herom til DIF. Her er der tale om konsulent-sparring og juridisk støtte.

KONSULENT-SPARRING TIL KLUBUDVIKLING
Klubben kan få hjælp af vores udviklingskonsulent, Astrid Staffe, til at understøtte udviklingen i din klub i tæt samarbejde med din klubs bestyrelse, leder og/eller trænere. Her kan du stille os alle de spørgsmål, der kan opstå, når frivillige sammen driver og udvikler en klub.

Yderligere er din klub, som medlem af Bueskydning Danmark velkommen, til at kontakte forbundet via telefon eller mail med spørgsmål.

JURIDISK STØTTE
Jura gennemsyrer vores hverdag og dermed også meget af arbejdet i din klub; fra bankernes hvidvaskregler til kommunernes støtte til lokaler. Og alt derimellem. Er du tvivl om noget, så kontakt Bueskydning Danmark – vi er her for at hjælpe.

Er du nysgerrig omkring, hvilken sparring og juridisk støtte Bueskydning Danmark kan tilbyde din klub samt jeres medlemmer?

Så tilmeld dig Bueskydning Danmarks nyhedsbrev, hvor du løbende bliver opdateret på aktiviteter, tilbud og nyheder. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her: https://bueskydningdanmark.dk/nyheder/nyhedsbrev/