Del 3 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?

Del 3 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?Kategori: Generelt

Bueskydning Danmark varetager din klubs interesser ved at planlægge, afholde og udvikle turneringer på tværs af landet. Hos Bueskydning Danmark er der udviklet på turneringskonceptet for, at flest mulig vil/har mulighed for at deltage i turneringerne. Blandt andet ved at være i konkurrence med andre fra hele landet, men stadig kan afholde skydningerne i din egen klub.

Turneringerne skal være med til at fastholde skytter, da det er et konkurrenceelement, som skal bidrage til udvikling og fastholdelse af jeres medlemmer. Fastholdelse indgår i det strategiske samarbejde med DIF, hvor Bueskydning Danmark forpligter sig til at arbejde med fastholdelse af medlemmer ved til gengæld at modtage pengemidler. Derfor tilbyder Bueskydning Danmark Sommer-og Vinterskydning.

SOMMER- & VINTERSKYDNING
Sommerskydning og Vinterskydning er et hyggeligt konkurrenceelement, der foregår i din klub, og er et godt alternativ til at skabe konkurrenceskydning på tværs af landet. Mange skytter kan være udfordret i at skyde på de officielle afstande, hvis de lige har skiftet aldersklasse, stadig er nye i bueskydning, er skadet, eller de er sent udviklede eller lignende. Sommer- og vinterskydningen tilgodeser alle, der har lyst til at konkurrere uanset niveau.

Sommerskydning henvender sig nemlig til skytter på alle niveauer og uanset buetekniske evner, fordi de selv eller i samarbejde med deres træner kan vælge den afstand, som de synes er mest passende i forhold til deres eget niveau og fysiske egenskaber. Frem for at være fastlåst i en klasse i forhold til køn, alder, buetype og niveau, kan man således til sommerskydning tilmelde sig den afstand, man selv ønsker at skyde på. På den måde kommer man til at dyste mod flere, der er det samme sted bueskydningsmæssigt set som en selv.

Vinterskydning læner sig op ad Sommerskydning, dog er der en lille ændring i klasserne.

Er du nysgerrig omkring, hvilke turneringer Bueskydning Danmark kan tilbyde din klub samt jeres medlemmer?

Så tilmeld dig Bueskydning Danmarks nyhedsbrev, hvor du løbende bliver opdateret på aktiviteter, tilbud og nyheder. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her: https://bueskydningdanmark.dk/nyheder/nyhedsbrev/