Del 4 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?

Del 4 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?Kategori: Generelt

Bueskydning Danmark er, som den øverste faglig myndighed i Danmark, nødt til at samle alle danske klubber med bueskydning under samme sikkerheds- og bueskydningsregler for at sikre en fair konkurrence, hvor internationale og danske regler overholdes. Bueskydning kan være en farlig sport, hvis ikke der tages sikkerhedshensyn og i den forbindelse får en banegodkendelse.
Hermed føres der tilsyn med stævneaktiviteter for at sikre en standard, kvalitet og et niveau, som sikrer en fair konkurrence ud fra både danske og internationale regler. Herfor tilbyder Bueskydning Danmark banegodkendelse og dommere til stævnerne.

 

BANEGODKENDELSE
Bueskydning Danmark stiller en dommer til rådighed for godkendelse af jeres baner, hvis I er medlem af forbundet. Banegodkendelsen betales af forbundet.

 

DOMMERE VED JERES STÆVNER
I kan også bede om, at Bueskydning Danmark stiller en eller flere dommere til rådighed, hvis I vil holde stævner. Det kræver blot, at I siger til i god tid, så vi har mulighed for at planlægge.


Er du nysgerrig omkring, hvilke bueskydnings- og sikkerhedsregler Bueskydning Danmark kan tilbyde din klub samt jeres medlemmer?
Så tilmeld dig Bueskydning Danmarks nyhedsbrev, hvor du løbende bliver opdateret på aktiviteter, tilbud og nyheder. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her: https://bueskydningdanmark.dk/nyheder/nyhedsbrev/