Del 6 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?

Del 6 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?Kategori: Generelt

Bueskydning Danmark udvikler løbende aktiviteter for at øge fastholdelsen af jeres medlemmer. Blandt andet gennem en god start i bueskydning, muligheder for udvikling af sin teknik samt være sammen med andre skytter for at hygge sig og have det sjovt med bueskydning. Det er tilbud, som Bueskydning Danmark planlægger og afholder/fører tilsyn med for at sikre relevansen og behovet fra din klub og jeres medlemmer.
Fastholdelse indgår i det strategiske samarbejde med DIF, hvor Bueskydning Danmark forpligter sig til at arbejde med fastholdelse af medlemmer ved til gengæld at modtage pengemidler. Der er i dette tilfælde tale om Bueskolen, Teknikskole 1 og 2 samt Bueskydning Danmark Camps

 

BUESKOLEN
Bueskolen har til formål at guide din klub til at skabe en god start for nye medlemmer ved at nedbryde barrierer samt skabe en struktur for fastholdelse af nye medlemmer. Implementeringen af Bueskolen i din klub tager udgangspunkt i et to-timers møde hos med Bueskydning Danmarks udviklingskonsulent, Astrid Staffe. På mødet gennemgås konceptet og hvordan det skræddersyes til din klub.

 

TEKNIKSKOLE 1 & 2
Teknikskolen består af tre dage med undervisning og træning i god teknik for børn og unge i alderen 10-15 år. Mellem kursusdagene øves/trænes øvelserne derhjemme. Den første dag arbejdes der med ”Kroppens position”. Den anden dag arbejdes der med ”Set-up og optræk til ankring” og tredje dag arbejdes der med “Slippet”. Der trænes både med tomme hænder, med elastik og naturligvis med buen.

Ligesom Teknikskole 1, så består Teknikskole 2 af tre dage med undervisning og træning i god teknik for børn og unge i alderen 10-15 år. Hermed er det også et krav, at deltagerne har deltaget i Teknikskole 1 for at kunne deltage i Teknikskole 2. Den første dag på Teknikskole 2 arbejdes der med ”Ankring”. Den anden dag arbejdes der med ”Let expansion” og tredje dag arbejdes der med “Slippet udvidet”.

 

BUE CAMPS
Bue Camps er for alle unge skytter i alderen 12 – 17 år og er en weekend fyldt med nye og sjove oplevelser i et læringsmiljø med fokus på bueskydning, sociale aktiviteter og nye relationer. Bue Camps afholdes i henholdsvis øst og vest. Driften af camps er forankret i Bueskydning Danmarks administration. Bueskydning Danmark ansætter trænere, som skal drive disse camps, samt er det Bueskydning Danmarks ansvar, at trænerne agerer i overensstemmelse med retningslinjerne for trænere tilknyttet Bueskydning Danmark.

 

Er du nysgerrig omkring, hvad Bueskydning Danmark kan tilbyde din klub samt jeres medlemmer i forhold til fastholdelse i bueskydning?
Så tilmeld dig Bueskydning Danmarks nyhedsbrev, hvor du løbende bliver opdateret på aktiviteter, tilbud og nyheder. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her: https://bueskydningdanmark.dk/nyheder/nyhedsbrev/