Del 7 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?

Del 7 – Hvad kan Bueskydning Danmark tilbyde min klub samt vores medlemmer?Kategori: Generelt

Bueskydning Danmark ønsker at samle danske klubber for at støtte og sikre, at din og andres klub har et vis niveau/standard landet over, gennem nye koncepter, som er med til at udvikle din klub og/eller jeres medlemmer. Dette gøres ved at repræsentere din klub, som har brug for Bueskydning Danmarks hjælp, til at udvikle sig og for at levere en god kvalitet til jeres medlemmer.

Med uddannelse kan din klub rekruttere nye træner, da der er kurser på forskellige niveauer, som er med til at udvikle og fastholde trænerne i klubben. Ved at trænerne kommer gennem uddannelse, så er det med til at sikre en kvalitet af trænerne i din klub, samt sikre, at der er trænere, som kan varetage skytter på forskellige træningsniveauer, hvilket skaber et godt produkt for jeres medlemmer og spiller ind i rekrutteringen og fastholdelsen i din klub. Fastholdelse indgår i det strategiske samarbejde med DIF, hvor Bueskydning Danmark forpligter sig til at arbejde med fastholdelse af medlemmer ved til gengæld at modtage pengemidler. Der er her tale om strategisk klubudvikling og træneruddannelser.

 

STRATEGISK KLUBUDVIKLINGSFORLØB (CERTIFICERING)
Klubber, der er medlem af Bueskydning Danmark, har mulighed for at blive Certificeret Ungdoms Bueklub. En certificering indebærer, at din klub gennemfører og implementerer fire konkrete koncepter: Bueskolen, det gode træningsmiljø, at trænere på kandidattrænerniveau varetager ungdomstræningen samt uddannelse til og implementering af ATK 2.0.

 

TRÆNERUDDANNELSE
Bueskydning Danmarks træneruddannelse er inddelt i fire niveauer; 1-2 træner Bueskydning, grundtræner, kandidattræner og DIF træner 1 og 2. Første niveau, 1-2 Træner, henvender sig til personer, der ønsker værktøjer, indsigt og forståelse for træning af skytter på begynderniveau.

Andet niveau, Grundtræner, henvender sig til trænere eller forældre med et gennemført 1-2 træner kursus. Over tre moduler klædes træneren på til at varetage træningen for begyndere og let øvede skytter. Temaerne er teknik, udstyr og trimning og mental og fysisk træning.

Tredje niveau, kandidattræner, henvender sig til trænere eller forældre med et gennemført grundtrænerkursus. Over tre moduler bygger kurset ovenpå de allerede kendte temaer teknik, udstyr og trimning og mental og fysisk træning. Det gør træneren i stand til at varetage træning af let øvede og øvede skytter.

Fjerde niveau, DIF Træner 1 og 2, anbefales til dem, som har været igennem stående niveauer eller er en erfaren træner, da det omhandler trænerrollen.

Bueskydning Danmark udbyder også leder- og dommerkurser: Hold øje med kursusoversigten på hjemmesiden, så du ikke gå glip af en mulighed

 

Er du nysgerrig omkring, hvad Bueskydning Danmark kan tilbyde din klub samt jeres medlemmer i forhold til udviklingstilbud?
Så tilmeld dig Bueskydning Danmarks nyhedsbrev, hvor du løbende bliver opdateret på aktiviteter, tilbud og nyheder. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her: https://bueskydningdanmark.dk/nyheder/nyhedsbrev/