Eat, sleep, Archery i Randers nærmer sig…

Eat, sleep, Archery i Randers nærmer sig…Kategori: Bredde, Diverse stævner, Generelt

I weekenden den 15-16. oktober slår Randers Bueskyttelaug dørene op til Eat, sleep, archery 2016. Et projekt som var tænkt som en stille opstart af en nyt koncept, men som på rekordtid har vokset sig stort

Randers Bueskyttelaug havde sat sig en målsætning for første år med Eat Sleep Archery Randers. Målet var at kunne præsentere 28 hold tilmeldt til eventen. Denne målsætning blev allerede i juni 2016 mere end så rigeligt indfriet. Her var hele 44 hold registreret, og derfor har styreguppen valgt at lukke for tilmeldinger. Pt. er der faktisk 5 hold på venteliste udover de 44.

En anden målsætning var at prøve at nå udover landets grænser. Også her er klubben kommet i mål. Der er tilmeldt 3 tyske hold og der er sågar et australsk hold med på listen. Styregruppen har siden juni måtte sige nej til tyske hold som ikke nåede at tilmelde sig, og det ærgrer alle sig over.

Der arbejdes hårdt på at gøre ESA 2016 til en uforglemmelig oplevelse. Sideløbende med at “skaffe kunder i butikken” har den stået på at finde mulige sponsorere til præmier til skytterne. Her er det også lykkedes at komme op i et niveau som vist ikke tidligere er set i Danmark. Præmierne der kan vindes løber nu op i en værdi på over 20.000 kr. sammenlagt.

Formand for Randers Bueskyttelaug har i disse dage lidt svært ved at få armene ned, og han udtaler: “Det sidste halve år har ESA Randers været et samtaleemne i bueverdenen i Danmarks, så det er bare rigtig fedt. Det har også helt klart hjulpet, at vores verdensklasse skytter er med.  Af den grund har det også været muligt for os at få nogle af de helt store grejproducenter med som sponsorere.”

ESA Randers får desuden sin helt egen Youtubekanal, så der vil blive live-streamet under hele stævnet. Vi har også et design klar til de 2 ugers spot på lystavlerne i Randers. Det er billedet øverst i dette indlæg.

Læs mere om Eat Sleep Archery Randers 2016 her.

 

esa_2016