Holstebro Talentcenter

Holstebro Talentcenter

Holstebro Talentcenter

Holstebro Talentcenter

Hvad kan Holstebro Talentcenter tilbyde?

På talentcenter Holstebro tilbyder vi træning for skytter, der vil udvikle sig i bueskydning. Udviklingen sker igennem samarbejde og med seriøs træning. I træningen vil skytternes niveau blive løftet af et stort fokus på de skydetekniske elementer og en dygtiggørelse af disse. Dette i sammenspil med den mentale udvikling og mod styrkelse af skyttens evne til, at præsterer i konkurrencer.

Træningen på Holstebro Talentcenter

Træningen på Holstebro Talentcenter foregår i en afslappet og hyggelig stemning. Vi træner sammen og seriøst, med fælles opvarmning, skydeteknisk træning, udstyrsbrug og point træning. I træningsprogrammerne vil der blive taget hensyn til konkurrencer og vejr. Træningen er læring for skytten, hvilken der forventes, at skytten bedst muligt arbejder videre med i sin selvstændige træning.
Der er træning 40 mandage om året. Træningen ligger i tidsrummet 17.30 til 21.00, midtvejs vil der være en spisepause. Træningsdage og ændringer på disse bliver oplyst pr. mail.

Træner


...
Bjarne Laursen
Compound og recurve træner

Jeg bor ved Kjellerup på en mindre gård med min hustru Trine og vores hund Coco. Jeg har skudt med recurve siden 1999 og havde debut på ungdomslandsholdet i 2004, siden da har jeg været aktiv på landshold frem til 2017. Jeg har vundet sølv ved Europæisk grand prix og deltaget i både World Cups og internationale mesterskaber. Jeg har i mange år hjulpet andre skytter med deres skydning. Hvilket gradvist førte mig over til at blive træner i klubben i Silkeborg. Fra 2017 til 2019 var jeg træner for ungdomslandsholdet. Senest har jeg indgået en projektaftale som træner for herre senior recurve.