Én plads tilbage ved Skole OL bueskydning 2018

Én plads tilbage ved Skole OL bueskydning 2018Kategori: Bredde, Generelt

Går Jeres forening i overvejelser om at deltage ved Skole OL 2018, er det absolut sidste udkald for at komme med. 13 ud af de 14 pladser er nu optaget

Ved Skole OL 2017 deltog 10 bueklubber i det som var første år for Bueskydning Danmark i konceptet Skole OL. Allerede fra 2018 er ambitionerne steget for bueskydnings involvering i Skole OL, og de danske bueforeninger har fulgt trop på den ambition.

På bare 14 dage har 13 foreninger meldt sig som deltagere ved Skole OL Bueskydning 2018, og det betyder at der nu kun er én ledig plads tilbage.

Breddeansvarlig hos Bueskydning Danmarks, Hans Lassen udtaler: “Det er glædeligt at vores engagement og store breddesatsning er noget som vores foreninger kan se sig selv i. Vi har gjort meget ud af at gøre Skole OL Bueskydning så nemt som muligt at deltage i som forening, men vi er også klar over at det kræver mange ressourcer i foreningerne at løfte opgaven.

En platform som Skole OL betyder at vi har muligheden for at vise bueskydning frem for rigtig mange skolebørn på mellemtrinet i en ramme vi ikke selv ville kunne skabe. Derfor betyder Skole OL nye muligheder for os som organisation, og det er glædeligt at vi udnytter den mulighed.”

Skole OL afvikles med lokalstævner i løbet af foråret hos de deltagende foreninger, og det store finalestævne afvikles på Århus Stadion, midt i juni 2018. Du kan læse mere om Skole OL, og Skole OL Bueskydning her!