Vinterskydningen, 2014/2015

Vinterskydningen, 2014/2015


Dato: 09 Oct 2014
Venue: Bueskydning Danmark
Location: Korrespondanceskydning
Hjemmeside: vinterskydning.dk
Begivenhedstyper: , ,

Bueskydning Danmark inviterer herved til Vinterskydning for 2014/2015. Vinterskydningen starter i år den 9. oktober og første runde skal være indrapporteret senest 30. oktober.

Vinterskydningen afholdes som korrespondanceskydning over 8 indendørs runder på 18 m i henhold til Bueskydning Danmark’s lovkompleks §2.3. Turneringen afholdes på 18/12/8 m med 40 cm ansigter. Alle godkendte typer, må bruges. Der skydes 2×30 pile med 6 prøve pile på første runde. Af de 8 runder er de 6 bedste tællende til det samlede resultat.

Konkurrencen udskrives for alle divisioner og klasser – individuelle såvel som hold. Vi forbeholder os retten til at slå klasser sammen ‐ afhængigt af tilmeldingerne (se nedenfor). Holdskydning er obligatorisk. Der dannes hold for hver 3 skytter, der deltager i samme aldersklasse og skyder i samme division. Er der mere end et hold fra samme forening i samme klasse, udgøres hold 1’s score af de 3 skytter, der har opnået højeste score i den enkelte runde, hold 2’s score udgøres af de skytter, der har opnået 4. til 6. bedste resultat etc. Således sammensættes hold efter hver runde afhængig af resultaterne. Holdkonkurrencen afholdes i fire divisioner – barbue, langbue, recurve og compound, såfremt der er mere end 3 hold.

Der oprettes hold i følgende aldersklasser:

  • Masters, Senior, Junior og Kadet
  • Aspirant og mini
  • Micro

Sideløbende med ovennævnte turnering afholdes som tidligere en i øvrigt ens konkurrence for mini og mikro, men kun på 30 pile. De benævnes ½ mini og ½ mikro og disse skytter kan ikke deltage i holdkonkurrencen. Man kan ikke deltage i mini og ½ mini eller mikro og ½ mikro samtidig. Bemærk at en skytte kun må stille op i én aldersklasse – men skytten må godt deltage i flere buetyper.