Fans fra hele verden klar til udsolgte VM-finaler

Fans fra hele verden klar til udsolgte VM-finalerKategori: Elite

Finalerne ved VM i bueskydning 2015 i København på Christiansborg Slotsplads bliver et tilløbsstykke af de helt store. Tilskuere fra 26 forskellige lande har sikret sig billet til at overvære finalerne lørdag eller søndag, som er totalt udsolgte.

Når de indledende skydninger ved VM i bueskydning i København 2015 er overstået fredag, og skytterne i kampen om guld, sølv og bronze er fundet, rykker mesterskaberne fra Sundby Idrætspark og ind på Christiansborg Slotsplads i hjertet af København.

Og her er der næsten garanti for, at finalisterne kan se frem til en fantastisk kulisse. Ikke bare på grund af de kulturelle omgivelser, men også de mange tilskuere, der vil være til stede. 1.000 personer forventes at være på lægterne lørdag, mens der søndag vil være 1.250 personer, som får lov at se VM-finalerne.

En stor del af de mange tilskuere er selvfølgelig fra Danmark, men der dukker også store grupper op fra øvrige nationer. I alt forventes 40 procent af tilskuerene at have udenlands pas. Det er især svenske og tyske tilskuere, der dukker op, men også et stort antal fra USA og Storbritanien vil være til stede på Christiansborg Slotplads til finalerne. Der er dog også besøg fra mere eksotiske lande som Saudi Arabien, Australien, Malta og Ukraine.

“Vi er utroligt glade og stolte af, at vi på VM’s første dag kan melde alt udsolgt til VM-finalerne på Christiansborg Slotsplads. Det betyder, at vi er ét skridt nærmere på at få skabt en fantastisk kulisse i hjertet af København. Det, at der kommer fans fra hele 26 lande, er forhåbentlig med til at skabe en helt unik stemning til finalerne,” siger eventchef Mads Bang Aaen.

Samtlige besøgende lande ved VM-finalerne:
Østrig, Australien, Belgien Canada, Schweiz, Tjekkiet, Tyskland, Danmark, Finland, Frankrig, Storbritanien, Italien, Japan, Luxemborg, Mexico, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal, Saudi Arabien, Slovakiet, Sverige, Tyrkiet, Ukraine, USA.

Finalerne starter både lørdag og søndag kl. 11 og slutter omkring kl. 17.30. TV2 sender live fra finalerne begge dage.

DK caption:  20150727, København, Danmark: VM i Bueskydning 2015. Kvalifikation. Foto: Lars Møller UK caption: 20150627, Copenhagen, Denmark: World Archery Championships 2015. Qualification. Foto: Lars Møller

DK caption:
20150727, København, Danmark:
VM i Bueskydning 2015. Kvalifikation.
Foto: Lars Møller
UK caption:
20150627, Copenhagen, Denmark:
World Archery Championships 2015. Qualification.
Foto: Lars Møller