Februar-udgaven af BUESKYDNING er online

Februar-udgaven af BUESKYDNING er onlineKategori: Generelt

I dag torsdag den 8. februar har den sidste film i Fifty Shades-trilogien dansk biografpremiere. Dem, som har fulgt med i serien, har i løbet af de tre film set flere og flere nuancer af den mystiske mangemillionær Christian Grey.

Det er altid fascinerende at komme tættere på et andet menneske – blive klogere på vedkommende, lære dem at kende. Lag for lag, nuance for nuance.

I februar-nummeret af BUESKYDNING kan du bl.a. blive klogere på landsholdsskytten Johan Weiss, der til dagligt er bosiddende i Korea. Lag for lag, nuance for nuance – 50 i alt – kan du læse meget mere om den 28-årige Weiss, og du har måske mere tilfælles med ham, end du lige går og tror.

Du kan også møde to nye ansigter i Bueskydning Danmark: Den nye 3D landstræner David Hauge samt Mads Kold Rikhof, der skal sætte bueskydning på skoleskemaet i Aarhus.

Du kan også læse om en ny forening, Veteranernes Bueskyttelaug, hvor det at stå sammen betyder alverden.

Der er gode tips og tricks til 3D sæsonen, reparation af 3D dyr, og du kan blive klogere på, hvordan bueskydning kan hjælpe med at holde nytårsforsættet her i årets 2. måned.

Bladet er optimeret til din skærm, så uanset om du foretrækker at læse Bueskydning på din PC, din tablet eller måske din smartphone, mens du sidder i klubhuset, kan læse det online på link: https://bladetbueskydning.wixsite.com/februar2018

Denne udgivelse og alle tidligere kan som altid findes her.

Nedenstående billede er en plakat, I kan hænge op i jeres klubhus. Plakaten har en url samt QR-kode, så man kan finde bladet, hvis man f.eks. sidder i klubhuset.