Februar nummeret af Bueskydning

Februar nummeret af BueskydningKategori: Generelt
Tags: ,

Så ligger februar nummeret af Bueskydning til download. Læs bla. om Bueugen i Sverige.

Jeg er blevet opmærksom på, at der ikke er blevet annonceret om de seneste udgivelser i nyhedsbrevene: Dette skyldes, at jeg det sidste stykke tid har “genbrugt” tidligere måneds bladnyhed. Men når jeg gør det trækker Nyhedsbrevet åbenbart ikke nyheden med ud. Det har jeg naturligvis rettet op på – og derfor burde dette indlæg fremgå af nyhedsbrevet.

Jeg beklager naturligvis, hvis nogen af jer så ikke har fået set de seneste blade – men de kan heldigvis som altid findes ved at trykke på linket nedenfor.

Læs bladet som almindelig pdf-fil her – og tryk ellers på billedet nedenfor.

Du kan finde alle tidligere udgivelser her.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet – så du automatisk får besked om udgivelsen i din mail.