Februar-udgaven af BUESKYDNING er online

Februar-udgaven af BUESKYDNING er onlineKategori: Generelt

Der er et nyt nummer af Bueskydning online på dit foretrukne device.

I denne udgave af magasinet kigger vi indenfor i Bueskydning Danmarks nye landsholdscenter i Brøndby, hvorfra de første pile i jagten på en OL-billet allerede er sendt afsted.

Og har du ikke helt præcis styr på, hvordan man egentlig kommer til OL, så kan du i magasinet læse en begynderguide til at få fingrene i en af de 128 pladser, der er reserveret til bueskytter.

Magasinet har også taget en snak med landsholdsskytterne og ægtefællerne Erika og Martin Damsbo, der fortæller om livet med hinanden og bueskydning – og fraråder at date en bueskytte (hvis man ikke selv er bidt af en bue).

Endelig kan du læse mere om Bueskydning Danmarks nye Combat Archery konsulent, Patricia K. Andersen, der fortæller om at møde engagerede klubfolk, udvikle noget nyt og finde fælles fodslag. Og så giver BUESKYDNUNG dig også gode råd til, hvordan du kan reparere 3D dyr.

Bladet er optimeret til din skærm, så uanset om du foretrækker at læse Bueskydning på din PC, din tablet eller måske din smartphone, mens du sidder i klubhuset, kan læse det online her.