Femdobbelt OL-deltager bliver ny sportschef i bueskydning

Femdobbelt OL-deltager bliver ny sportschef i bueskydningKategori: Elite, Info omkring landsholdet, Presse
Tags:

De skarpe skud fra riflen skal skiftes ud med bue og pil, når sportsskytten og sølvvinderen fra OL i Sydney Torben Grimmel tiltræder som ny sportschef i Bueskydning Danmark den 1. oktober 2017.

Torben Grimmel kommer med en solid erfaring fra elitesport, hvor han har været en del af det danske skyttelandshold i 25 år og været til OL fem gange, vundet sølv ved OL i 2000 og guld ved flere World Cups.

Det er ikke mere end et par måneder siden, at Torben Grimmel tangerede verdensrekorden i 50 meter riffel liggende.

Ansættelsen af Torben Grimmel glæder Morten Holm-Nielsen, formand i Bueskydning Danmark:

”Torben Grimmel har i en lang årrække været og er stadig en verdensklasse atlet. Han ved præcis, hvad det indebærer at skulle præstere på allerhøjeste internationale niveau,” siger han.

”Torbens seneste resultater viser, at han stadig er knivskarp i konkurrenceøjemed, og vi ser frem til, at han kan videreføre det i bueskydning og bygge videre på vores gode talentarbejde og de fantastiske resultater, som vores skytter har leveret gennem de seneste år,” siger Morten Holm-Nielsen.

Torben Grimmel ser frem til at komme i gang med arbejdet som sportschef i Bueskydning Danmark:

”Jeg glæder mig til det kommende samarbejde med Bueskydning Danmark og ikke mindst med atleterne,” siger han.

”Jeg ser frem til at være en del af det team, hvis primære fokus er at skabe de bedste rammer for atleterne, så de kan løfte sig til et endnu højere niveau og være med til at hjælpe dem i deres rejse mod World Cup-, EM-, VM- og olympiske medaljer,” siger Torben Grimmel.

Torben Grimmel er 41 år og er uddannet pædagog. Derudover har han en diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs-og karrierevejledning.
Torben Grimmel kommer fra en stilling som idrætskonsulent inden for skydning i DGI Sydøstjylland. Han overtager jobbet efter Finn Trærup-Hansen, som er skiftet til en stilling som sportschef i Dansk Forening for Rosport

For yderligere information:
Formand i Bueskydning Danmark, Morten Holm-Nielsen: 2929 7232
Kommende sportschef i Bueskydning Danmark, Torben Grimmel: 2943 7673