Første stævne Pamhule Danmarksturnering i Danish Combat Archery

Første stævne Pamhule Danmarksturnering i Danish Combat ArcheryKategori: Bredde, Diverse stævner
Tags:

Første stævne Pamhule Danmarksturnering i Danish Combat Archery

”Det er bare en omgang hygge! Det er super underholdende, og man får pulsen lidt op”

”Det er megafedt! Altså stemningen herinde er sindssyg. Det er ret fantastisk, faktisk”

Sådan fortæller to af spillerne om det første indledende stævne i Pamhule Danmarksturnering i Danish Combat Archery, der blev afholdt søndag d. 10. november i Aarhus. Deltagerne havde en sjov dag, fik spillet mange kampe i de forskellige spil og fik pulsen op. Flere af deltagerne fortalte, at de også gerne ville deltage i flere stævner.

De fleste deltagere på holdene havde kun få gange inden stævnet prøvet at spille Danish Combat Archery, og nogle af dem kun en enkelt gang forinden. Dog havde det ingen betydning for den gode oplevelse med at deltage i dette stævne og deltagerne fortæller, at man sagtens kan være med uden at have den store erfaring med disse spil. Hvis man er interesseret i at deltage, kan man låne udstyr til stævnerne i danmarksturneringen.

Fra hvert indledende stævne kvalificerer fire hold sig til det endelige finalestævne i januar. Ved det første indledende stævne kvalificerede følgende hold sig til finalestævnet: Aarhus 3, Hinnum Hut, Aarhus 2 og Aarhus 1. Finalestævnet vil blive afholdt i Vordingborg d. 18 januar som et samarbejde mellem Gøngen Bueklub og Bueskydning Danmark.

I flere klubber har man udtrykt ærgrelse over, at der har været en aldersgrænse på 14 år for at måtte deltage i Danmarksturneringen. Dette har gjort, at reglerne for spillernes alder er blevet ændret en smule. Læs gerne mere herom i turneringsreglementet.

På grund af denne ændring bliver tilmeldingsfristen for det indledende stævne i Grindsted d. 30 november, rykket frem til d. 24 november. Ud over stævnet i Grindsted vil der også blive afholdt et indledende stævne i Sorø d. 7. december, som klubberne naturligvis også er meget velkomne til at melde hold til.

Vi har lavet nogle justeringer på nogle af spillene, og vil derfor opfordre til, at gå ind på Bueskydning Danmarks side om Danish Combat Archery og læse om spillene.