Forsøgsprojekt på Talentcenter Broby

Forsøgsprojekt på Talentcenter BrobyKategori: Generelt

I et nyt forsøgsprojekt, åbner Talentcenter Broby nu op for at seniorskytter kan indgå på den ugentlige træning på talentcenteret.

I mange år har talentcenter træning været rettet imod 14-20 årige skytter, hvor talentcenteret var naturligt bindeled imellem klubtræning og ungdomslandshold.

I et forsøgsprojekt på Talentcenter Broby, ønsker vi nu at tilbyde træning for seniorskytter som fortsat har en ambition om at udvikle og dygtiggøre sig som bueskytte. Som seniorskytte på talentcenteret, kommer man til at indgå i træningsmiljøet og deltage i træningen på lige fod med ungdomsskytterne som fortsat er tilknyttet talentcenteret.

Talentcenterets primære funktion er stadig at udvikle ungdomsskytter imod deltagelse på ungdomslandsholdet og frem imod højest muligt personlige niveau. Den ramme rykker vi ikke på. Talentcenteret får nu tilført en sekundær funktion, hvor skytter som er ældre end 20 år får muligheden for at indgå på træningen under ledelse af Talentcentertræner Patrick Laursen.

Målsætningen med projektet er at give seniorskytter en platform for en videre udvikling af sin bueskydning. Bueskydning Danmark har længe kigget efter en mulighed for at tilgodese overgangen imellem ungdomsskytter til seniorskytte, og med dette forsøgsprojekt håber vi på at finde det rette værktøj til at skabe en fortsat udviklingsplatform for seniorskytter.

Det er vigtigt at tilførelsen af skytter, ikke rykker ved træningsmiljøet på talentcenteret, som altid vil være et seriøst og udviklingsorienteret miljø med fokus på den enkelte skyttes udvikling. Man skal derfor være indforstået med at man indgår i et miljø, hvor der bliver sat krav til indstilling og seriøsitet.

  • Forsøgsprojektet giver plads til 4 seniorskytter, uden præference på alder eller buetype.
  • Træning bliver afviklet 1 gang ugentligt (tirsdag kl. 18.00 – 21.00)
  • Det koster kr. 1.000,- pr. halve år (reguleres efter rammeaftale på Talentcenter drift)
  • Man kan på sigt blive frasorteret talentcentertræningen, hvis antallet af tilknyttede ungdomsskytter stiger over max-drift af talentcenters almene ramme (status hvert ½ år).
  • Bueskydning Danmark forbeholder sig ret til at screene ansøgere under hensyntagen til talentcenterets drift og miljø.

Er du interesseret i at udvikle dig som skytte, og tænker at ovenstående lyder spændende, så send en ansøgning til Bueskydning Danmark. Du finder ansøgningen HER.

Der er ansøgningsfrist 31. januar 2021