Frivillighed i bueklubben – Et godt tip!

Frivillighed i bueklubben – Et godt tip!Kategori: Bredde, Diverse stævner

Det har i noget tid været oppe i tiden at snakke om frivillighed i dansk idræt. Også i bueskydning er det et emne som ofte vendes, når Bueskydning Danmarks konsulent kommer på klubbesøg rundt om i landet.

Frivillighed er en bevægelig størrelse, og et evigt tema i alle foreningen på linje med økonomi. Chancen for at du selv er frivillig i en bueforening er ret høj, da hele forenings-Danmark bygger på frivillighed, og viljen til at lave frivilligt arbejde i sin idræt.

Idrætsliv kom i sin september 2013 udgave med et ret stærkt tip til alle idrætsforeninger, som vi meget gerne vil genopfriske for jer. Klik på nedenstående billede!

Det kræver ressourcer at arbejde strategisk med sin frivillighed, men det kan meget nemt blive anstrengelserne værd, hvis resultatet bliver øget frivillighed i din forening.

Har din forening lyst til at arbejde strategisk og målrettet med sin frivillighed, vil Bueskydning Danmark meget gerne være med som sparringspartner, facilitator eller rådgiver. Kontakt udviklingskonsulent Kenn Romme med jeres ideer, målsætninger eller problemstillinger og lad os sammen tage hul på arbejdet omkring frivillighed i Jeres forening.

 

Tippet_HR frivillighed