Grundtrænerkurser nu på plakaten

Grundtrænerkurser nu på plakatenKategori: Generelt, Kursus

Bueskydning Danmark udbyder nu Grundtræner – Modul A, 2 steder i landet sidst i maj måned
OBS! Der er MAX 18 pladser pr. kursus

Bueskydning Danmarks træneruddannelse har efter udgivelsen og implementeringen af ATK bue været under renovation. Selve strukturen for vores træneruddannelse er lavet om, materialet til de enkelte kurser bliver redigeret, og undervisningsformen på kurserne får et nyt og mere dynamisk format. Ændringerne skulle meget gerne give vores slutprodukt et løft, og sikrer at trænerne rundt om i klubberne bliver bedre klædt på til opgaven som træner.

Nu udbydes Grundtræner – Modul A:
22. maj 2016 i Køge – kursus invitation
29. maj 2016 i Vejle – kursus invitation

Grundtrænerkurset erstatter den tidligere trin 1 uddannelse, og bliver afviklet i 3 moduler, som 1-dags kurser, i stedet for det tidligere weekend kursus. Motivationen for at splitte materialet op i 3 moduler går alle i retning mod et bedre slutprodukt.

  • Bedre indlæringsfrekvens ved 7-8 timers undervisning
  • Trænere i proces over længere tid
  • Mere i dybden med mindre portioner
  • Trykt materiale udarbejdet til opslag ved egen træning
  • Learning by doing, understøttet af teoretisk undervisning

Strukturen for træneruddannelse er ligeledes blevet integreret med Danmarks Idrætsforbunds uddannelser. Således er alt generelt teori for trænere undladt i materialet på Bueskydning Danmarks egne kurser. Det giver mere tid til fordybelse i bueskydning.

Generel teori for trænere er dog et vigtig element i sit virke som træner, og derfor lægges Danmarks Idrætsforbunds trænerkurser ind som en naturlig del af strukturen for buetrænere. Det betyder at, skal du fuldføre din uddannelse som grundtræner i bueskydning, skal du tage følgende kurser:

Grundtræner – Modul A
Grundtræner – Modul B
Grundtræner – Modul C
Danmarks Idrætsforbund – Træner 1

Den grafiske opstilling af Bueskydning Danmarks struktur for træneruddannelse, giver dig et godt overblik over hvordan strukturen er skruet sammen.

Trænere med tidligere uddannelse
Det anbefales stærkt at trænere med den tidligere trin 1, tager grundtrænerkurserne, før man kan deltage på kandidattrænerkurserne. I grundtrænerkurserne er der lagt teori ind fra ATK bue. Man skal ligeledes have gennemført Danmarks Idrætsforbunds trin 1 kursus, før man kan deltage på Kandidattrænerkurserne.

Kandidattrænerkurserne forventes at blive udbud i løbet af 2017.

 

Struktur_trænerudd_2015