Information om bruttolandshold og sæson 2015 – Opdateret

Information om bruttolandshold og sæson 2015 – OpdateretKategori: Elite, Info omkring landsholdet
Tags: , ,

24. april 2015
Filen “Udtagelsesstævner 2015” er opdateret med følgende information:

“Udtagelse til internationale turneringer

Som beskrevet i dokumentet ”Recurve og compound – Sæson 2015” vil de samlede resultater ud fra ovenstående pointsystem fra udtagelsesskydningerne være tællende for udtagelse for herre recurve og dame compound *. Hvis der efter alle udtagelsesstævnerne er pointlighed mellem de pladser, der giver udtagelse til årets internationale turneringer, så vil de skytter, der har det samme pointantal skyde en match søndag den 26. april efter den almindelig programsatte skydning. Vinderen af denne match bliver bedst placeret i det samlede pointsystem.

Et eksempel kunne være, at 3. og 4. pladsen hos herre recurve eller dame compound har lige mange point. De mødes i en match, og vinderen af denne match ender som nr. 3 i den samlede stilling og får dermed tilbudt en VM-plads.

Hvis der er to eller flere skytter i herre recurve, der ender med lige mange points som nr. 1, så skal der skydes en match efter set-system (hvis der er to skytter) for at få rangeringen i slutstillingen på plads. Nr. 1 hos herre recurve tilbydes en plads til European Games samt VM.

Hvis der er mere end to skytter, der ender på samme point i slutstillingen, vil disse skytter skyde en match med fortløbende score. Det vil sige 15 tællende pile, hvor skytten med højeste score vinder. Skyder to eller flere skytter efter 15 pile samme score, afgøres matchen med en shoot off.

I herre compound og dame recurve er det den sportslige ledelse, der sætter holdet ud fra udtagelsesstævnerne, og derfor er ovenstående procedure ikke nødvendig i disse to klasser.”

———————————–

7. januar 2015
Jeanette Riis Nielsen, Aarhus Bueskyttelaug, er optaget på bruttolandsholdet for senior recurve dame. Hun har gennem længere tid vist stabile resultater, og hun vil kunne supplere den nuværende trup rigtig godt.

Som oplyst i tidligere mail er Mads Juul Krogshede blevet ansat som ungdomslandstræner.

2. december 2014
Team Danmarks bestyrelse godkendte i går Bueskydning Danmarks ansøgning for 2015. Du kan læse mere om Team Danmarks samlede støtte for danske forbund her.

Med Team Danmark samarbejdet formelt på plads for 2015, kan vi nu informere mere detaljeret om sæsonen 2015 – især i forhold til støtte til de forskellige turneringer for landshold. Det kan du læse om i de opdaterede dokumenter, du finder nederst på denne side.

På ungdomssiden har vi slået en stilling som ungdomslandstræner op, og vi forventer at afholde jobsamtaler i næste uge. Herefter bliver stillingen besat, og vi kan først her sætte rammerne 100% for ungdomslandsholdet i 2015. Allerede nu ved vi dog, at der vil være en samling for udvalgte skytter den 9.-11. januar 2015. Vi vil bruge samlingen til at vurdere, hvem der skal med på ungdomslandsholdet 2015. De inviterede skytterne får besked direkte eller via deres klub i denne uge.

13. oktober 2014
VM i København bliver det helt store mål for vores senior landshold og Bueskydning Danmark i 2015.

Vi satser på at lave den bedst mulige forberedelse for landsholdene for så at kunne top præstere i København i juli-august 2015. Derfor er de første informationer om sæsonen 2015 inklusiv bruttolandsholdene for recurve og compound for udendørssæsonen samt proceduren for udtagelsen til VM og de øvrige turneringer nu sendt til landets klubber og bruttolandsholdsskytterne.

Bruttoholdsskytterne er inviteret til informationsmøder om sæsonen 2015 den 1 november. Møderne afholdes i Idrættens Hus.

Informationer tilsendt alle skytter kan findes her:

Recurve og compound_Sæson 2015 – Opdateret 2.12.2014
Udtagelsesstævner 2015 – Opdateret 23.4.2015
Bruttolandsholdene 2015 – Opdateret 7.1.2015
Udtagelsesprocedure – indendørs EM, Slovenien 2015
Skyttekontrakt 2014