Jager jagter sensationen

Jager jagter sensationenKategori: Generelt

24-årige Maja Jager (recurve) er på papiret og i egen optik undertippet, når World Cup-finalerne i bueskydning afvikles i weekenden i eventyrlige rammer i Kongens Have tæt på H.C. Andersens Hus.

World Cup-finalerne, 2016 Hyundai Archery World Cup Final, er som bekendt opdelt i to genre. Lørdag den 24. september gælder det compound, mens recurve er i fokus søndag den 25. september.

Maja Jager møder i 1. runde/kvartfinalen Tan Ya-Ting fra Taiwan, der er seedet 1.

”Det er en stor mundfuld, og jeg forventer ingen sensationer. En pil ad gangen. Når det er sagt, vil jeg naturligvis gøre mit ypperste på hjemmebane. Det sker ikke så tit, at jeg konkurrerer på Fyn,” siger Maja Jager, der fortsat – trods fast bopæl i Sydkorea – repræsenterer Broby Bueskytte Klub ikke langt fra Odense.

”Jeg ønsker at vise, at jeg stadig er god, selvom denne sæson ikke hidtil har budt på de store resultater,” siger Maja Jager med reference til bl.a. den mislykkede OL-kvalifikation i juni. World Cup-finalen i Odense er i det store perspektiv skridt et i ’mission OL 2020 i Tokyo i Japan’. Verdensmesteren og Årets Sportsnavn i Danmark anno 2013 har taget sigte. Målet er at returnere til den absolutte verdenselite.

”Det var mega fedt at deltage i OL i London i 2012, og det, der skete i 2013, må gerne gentages. Jeg har brugt meget tid i mit liv på bueskydning, så det ville være synd at stoppe nu. Jeg tror på, at jeg finder niveauet og får flere positive oplevelser. Dette kræver dog mere stabilitet,” siger Maja Jager.

2016 Hyundai Archery World Cup Final – det store overblik, tryk her: https://bueskydningdanmark.dk/verdens-bedste-bueskytter-duellerer-odense-weekenden/ og her: https://worldarchery.org/competition/16144/odense-2016-hyundai-archery-world-cup-final#/

 

Maja Jager

Maja Jager