Jobannonce: Bueskydning Danmark søger projektassistent

Jobannonce: Bueskydning Danmark søger projektassistentKategori: Generelt

Ønsker du en administrativ stilling i et spændende idrætsmiljø, og kan du yde et højt serviceniveau samtidig med, at du har mange bolde i luften, og er en aktiv medspiller på arbejdspladsen – så læs videre

Bueskydning Danmark har fået bevilget midler til et nyt udviklingsprojekt, og søger nu en projektassistent til administrativt arbejde i projektets første fase. Vi tilbyder et meget alsidigt og selvstændigt arbejde, hvor opgaverne bliver mange og forskellige. Primært skal du servicere og understøtte vores foreninger, finde løsninger og yde service med et smil – både i telefonen og via mail. Derudover er dine vigtigste arbejdsopgaver forbundets administrative opgaver, og så skal du sørge for, at samspillet imellem administration og arbejdet i marken for forbundets øvrige ansatte fungerer.

Arbejdsopgaver:
Kommunikation på mail, telefon, SoMe og web
Afregninger m.v. men ikke bogføring
Alsidig administrativ support til team og bestyrelse

Vi forventer at du er:
En udpræget teamplayer
Kontoruddannet – eller med tilsvarende kompetencer
Logisk og struktureret i dit arbejde
God til IT og tal
Ansvarsbevidst
Selvstændig og mødestabil

Bueskydning Danmark er det nationale forbund for bueskydning. Vi varetager interesserne for forbundets 70 medlemsforeninger. Du kommer til at arbejde sammen med forbundets lille team af ansatte, hvor arbejdsområder og opgaverne er mange og forskellige.

Det praktiske
Din primære arbejdsplads vil være på Bueskydning Danmarks kontor i Idrættens Hus i Brøndby. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer om ugen. Der kan forekomme aften og weekendarbejde men i begrænset omfang. Stillingen er tidsbegrænset frem til den 31. august 2023. Der kan eventuelt være mulighed for forlængelse. Vi forventer opstart 1. december, men gerne før.

Løn og øvrige forhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Sports og udviklingschef Kenn Romme HER

Ansøgning med CV sendes til Bueskydning Danmark senest søndag d. 09. oktober 2022. I emnefeltet skriver du ’Projekt assistent’. Vi forventer at holde samtaler i uge 43 i Brøndby.

Download af stillingsopslaget: Bueskydning Danmark søger projektassistent