Junior-reporter-team tager pulsen på World Cup-finalerne i Odense

Junior-reporter-team tager pulsen på World Cup-finalerne i OdenseKategori: Bredde, Generelt

I ønsket om at booste især yngre generationers kendskab til bueskydning, har Bueskydning Danmark stablet et stærkt junior-reporter-team på benene. De kommer til at dække Hyundai World Cup Final med skæve vinkler og sjove indslag

Følger du Bueskydning Danmarks Junior-reporter-team til World Cup finalerne kommer du til at stifte meget mere bekendtskab med:

Zakarias, 15 år og skyder ikke med bue. Zakarias har til gengæld stor erfaring med medieverdenen, hvor han bla. har været kommentator på Melodi Grandprix 2015, og har deltaget i en programrække om folketingsvalget 2015.

Amalie, 16 år og skyder med bue i TIK. Amalie er fritidsfotograf og har sin egen hjemmeside hvor hun bla. lægger billeder op af bueskydning som hun tager rundt om til stævner.

Frida, 15 år og skyder med bue i Sorø. Fridas interesser ligger inden for sport og træning, og bruger desuden flittigt de sociale medier i sit privatliv.

Trioen vil fra fredag til afslutningen på World Cup-weekenden i Odense opdatere og føre facebook- samt snapchat-brugere tættere på verdensstjernerne. Vi kommer ’behind the scenes’, får svar på skæve spørgsmål, og man kan generelt blive klogere på bueskydning.

Følg junior-reporter-teamets arbejde via wcbue16 på snapchat og Bueskydning Danmarks facebook-profil. Junior-reporter-teamet administrerer også DR Sportens snapchat-konto på lørdag, mens compound-bueskytte Martin Damsbo får lige nøjagtig den fornøjelse på søndag.

Udviklingskonsulent i Bueskydning Danmark, Kenn Romme, der har ansvaret for junior-reporter-teamet, håber, at tiltaget giver lidt nye perspektiver og tiltrækker flere yngre fans.

”Vi giver den gas, og jeg er meget glad for den trio, som har sagt ja til prøve kræfter med det her. Når vi nu bruger så mange ressourcer på at afvikle en World Cup-finale, er det også vigtigt, at vi følger det helt til dørs på de sociale medier,” siger Kenn Romme og supplerer:

”Skulle det via snapchat-arbejdet lykkes at motivere bare ti piger og drenge til at prøve kræfter med bueskydning i den lokale forening, så bliver jeg lykkelig. Jeg kan kun opfordre alle bueskytte-entusiaster til at sprede budskabet om vores aktiviteter online.”

Allerede fredag – altså inden de professionelle starter træningen i Kongens Have – er området omkring Odense Slot invaderet af unge mennesker. Fredag morgen/formiddag løber de afgørende matcher i Skolernes World Cup nemlig af stablen. Her vil dækningen af World Cup Finalerne stille og roligt starte op!

Følg os på snapchat: WCBUE2016
Følg os på Facebook: Bueskydning Danmark

snap_takeover

Lørdag overtager junior-rapporter teamet også drsportens snapchat. Følg os hele lørdag her også!