Bueskydning Danmark Instruktør

Bueskydning Danmark Instruktør

På denne side præsentere vi Bueskydning Danmarks dygtige og engagerede instruktører på vores træneruddannelse. Instruktørerne er det bærende element i at lykkedes med et højt fagligt niveau og stort udbytte for vores kursister, på vores træneruddannelse.

Aktive Bueskynding Danmark Instruktører

Søren Ringgaard

Jeg startede med bueskydning i 2006, primært for at komme på jagt. Men opdagede hurtigt hvor spændende og vidt bueskydning spænder. Jeg har efterhånden skudt de fleste konkurrence typer her i Danmark og selv om det er sjovt at skyde, syntes jeg det er sjovere at undervise. Jeg er til daglig træner i vores egen klub – West Vendsyssel Buelaug, hvor jeg underviser i alle buetyper.
Jeg underviser på grundtræner og kandidat træner uddannelsen. Det er vigtigt for mig at kursisterne forstår, hvorfor vi gør som vi gør og får nogle værktøjer med hjem fra kurserne som kan bruges i dagligdagen i klubberne.
Derudover nørdes der igennem på mit bueværksted med alle mulige aspekter af opsætning og grej. Jeg kan godt lide at finde ud af hvorfor tingene virker som de gør og om det kan gøres bedre.”

Finn Larsen

”Jeg er 56 år og har skudt med bue siden 1976, dog med en lille pause mens mine drenge var små. Var tilbage igen i 2005 og har så været en del af Bueskydning Danmark siden. Jeg skyder på hobby plan med compound. Som træner er jeg klubtræner og træner af forsvaret skadede veteraner. Jeg startede som træner i mine unge dage, da jeg synes jeg kunne give noget videre og se glæden ved skytten når vedkommende blev bedre, så findes der ikke noget bedre.
Jeg startede som instruktør i forbindelse med den nye uddannelsesstruktur i  Bueskydning Danmark.  Når jeg er ude som instruktør, bruger jeg al min viden og erfaring som både skytte og træner. Det vigtigste for mig, er når du som kursist er færdig med kurset, og du føler du klar til gå hjem i klubben og klø på.
Vi ses på kurserne – hold dig ikke tilbage. Finn”

Rasmus Fogt

Christian Brynning“Jeg har selv skudt med bue i 12 år hvoraf flere af dem, var på elite niveau. Ved siden af min egen skytte karriere, har jeg været træne de sidste 7 år. Her har jeg haft mine egne træningshold i Holstebro og Aalborg bueskytteforening. Senere har jeg været med som hjælpetræner på storsamling, og er i dag træner på KPS-samlingerne. Blandingen af selv at have været skytte, og at have været træner. Gør at jeg har oplevet mange af de problemer, man som skytte kan komme ud for, men at jeg også ved hvordan man kan tilgå problemerne og finde en løsning.”

Magnus Bager

Michael Egestad

“Jeg har været træner i Frederiksværk Bueskytte forening i de sidste 15 år. Jeg startede som mange andre med at være forældre til en skytte, og der igennem kom jeg med når han skulle skyde og for at vide noget mere om bueskydning har jeg taget flere trænerkurser.  Jeg har de seneste år været underviser på 1-2 Træner for forbundet og været med til at afvikle VM i 2015 i København og World cup finalen i Odense i 2016.
Jeg har skudt noget mere tidligere Barbue og Compound Jagt , mens tiden nu går med at træne de unge i klubben.”

Sasha Rasmussen

Kunne I være interesseret i at få en af vores dygtige instruktører på besøg i klubben til et Bueskydning Danmark kursus afviklet hos jer, er I altid velkommen til at byde ind på kommende kurser. Det gør I ved at tage kontakt til Bueskynding Danmarks udviklingskonsulent Astrid Staffe

Ønsker du at blive instruktør i Bueskynding Danmark eller høre mere, kan du tage kontakt til Bueskydning Danmarks udviklingskonsulent og høre mere om mulighederne samt vores forventninger til dig.