Køge byder på bueskydning i topklasse

Køge byder på bueskydning i topklasseKategori: Diverse stævner, DM, Elite, Generelt
Tags: , , , ,

I weekenden 26.-27. august afvikler Køge Bueskyttelaug i samarbejde med Bueskydning Danmark danske mesterskaber i bueskydning.

Det betyder, at danske bueskytter, der sidder på toppen af verdensranglisten og er, eller har været, verdensmester, kan opleves i kamp på Køge stadion. Hvem krones som Danmarks bedste bueskytte i de forskellige klasser og med værdigheden dansk mester?

22-årige Stephan Hansen (Nykøbing F Bueskyttelaug), verdensmester i København 2015 og verdensranglistens etter lige nu, stiller op med sin compound bue. Det samme gør Sarah Sönnichsen (TIK Bueskydning), der også fører på verdensranglisten og har vundet ikke mindre end fire guldmedaljer ved årets fire World Cup stævner. 25-årige Maja Jager (Broby Sg&I’s Bueskytteafdeling) blev verdensmester i dame recurve i 2013, hun bor og træner i Korea, men hun er hjemme i Danmark og stiller op til DM i Køge.

Og så er der alle de andre flittigt trænende bueskytter, der vil forsøge at ramme dagen, hvor de gode pile flyver afsted og sikrer en medalje. Vil de danske rekorder blive forbedret?

Interesserer du dig for bueskydning eller sport i det hele taget, så er der al mulig god grund til at lægge vejen forbi Køge stadion (parkering ved Køge Hallerne). Der er god bueskydning at lære af og konkurrencer at følge med i.

Skulle du være forhindret i det, har du en mulighed for at følge med i mesterskabet på Facebook, hvor skydningen streames.

En god bue-weekend er på vej – se tidsplanen her:

Download (PDF, 343KB)