Kommende træneruddannelses muligheder

Kommende træneruddannelses mulighederKategori: Generelt, Kursus

Efteråret byder traditionel set på mange muligheder for uddannelse til vores trænere, og efteråret 2016 er ingen undtagelse.

Allerede nu er der 2. stk.  1-2-Træner bue kurser i udbud:
21. august 2016 i Odense, hvor tilmeldingsfristen udløber den 3. august 2016, altså i morgen!
10. september 2016 i Gribskov. Begge kursusinvitationer findes under kursusplanen.

Uddannelsesweekend comming up!
I weekenden den 8-9. oktober 2016 er planlægningen for en større uddannelsesweekend for trænere i gang. Weekenden kommer til at byde på et variabelt program, hvor det bliver muligt at vælge lidt fra og til. Weekenden vil bla. byde på:
Grundtrænerkursus, modul A
ATK kurser (for dem som ikke deltog i 2015)
Bueskolen, Vidensdeling
Bueskyttens fysiske træning
Trænerens Fokus

Der kommer mere om uddannelsesweekenden så snart programmet er faldet på plads.

Spotkursus – Idrætspsykologi
Den 18-19. november 2016 er der planlagt et helt specielt kursus. Igennem DIF er kurset Idrætspsykologi blevet booket til afvikling i Lyngby. Det er aftalt med underviser, at der lægges en vinkel på indholdet, således at det tilpasses bueskydning. Kurset vil normalvist omhandle generel idrætspsykologi, men bliver altså skræddersyet til os. Der er kun få ledige pladser tilbage på kurset.

Kursusinvitationen finder du under kursusplanen

Kurser i DIF
DIF træner 1 afvikles både i Brøndby og i Tilst med opstart i oktober 2016. Derfor nærmer vi os tilmeldingsfristen som er sidst i august 2016.

Det sammen er gældende for DIF træner 2. Kurserne har opstart i november 2016, både i Brøndby og i Tilst, og har tilmeldingsfrist sidst i august 2016.

I Bueskydning Danmark nye struktur for træneruddannelse, indtræder DIF T1 & T2 som obligatoriske kurser, hvis man ønsker sig en helstøbt uddannelse. Indholdet fra DIF kurserne er skrevet ud af materialet som vil være gældende for Bueskydning Danmarks egne buespecifikke kurser, og det er således tanken at både DIF kurser og Bueskydning Danmark kurserne udgør den samlede træneruddannelse for bueskydningstrænere.

Du kan læse mere om DIF træner 1 & 2 under kursusplanen

Herunder finder du en grafisk opstilling af Bueskydning Danmarks uddannelsesstruktur for trænere

 

Struktur_trænerudd_2015