Kongskildebanen åbner i påsken

Kongskildebanen åbner i påskenKategori: Generelt

Bueskydning Danmarks 3D bane, Kongskildebanen, har de seneste måneder været under kraftig renovation, og takket være godt og ihærdigt arbejde fra arbejdsgruppen omkring banen, kan du nu bruge din påske på at gå på opdagelse på en ny og helt anderledes 3D bane.

Kongskilde_Bison31 mål rundet og søen, og 12 mål i sumpen udgør nu banens udfordringer, som byder på meget varierende skud op og ned, lange og korte. Et meget specielt mål er tilført dyrefamilien på banen. En 1:1 fuldvoksen Bison okse som også ses på græsset her ved banen.

Stor renovering af området
Det er ikke kun nye mål som har haft arbejdsgruppens fokus  de seneste måneder. Vejen ned til banen har specielt i vinterhalvåret været en udfordring i sig selv. Skaderne på vejen er udbedret, og den er blevet drænet bedre. Der er lavet bedre parkeringsforhold, og der er bygget ny overdækket læ-plads, således at man kan opholde sig i tørvejr året rundt, hvis der skulle være brug for det.

Kongskilde fremadrettet
Ambitionerne for banen er store. Visionen er at banen skal være Skandinaviens bedste, sjoveste og mest udfordrende 3D-bane, og et sted hvor familien, breddeskytter og eliteskytter kan nyde banens faciliteter og skyde med bue på alle niveauer.

En sådan vision når man ikke på et par måneder, så renoveringen og opsætning af banen fortsætter den kommende tid, og der er stadig forbedringer og mål som arbejdsgruppen knokler med at få på plads.

Som en tidligere nyhed her på bueskydningdanmark.dk har beskrevet, er der også indført brugerbetaling på banen. Adgangskortet skal bæres synligt, når man bruger banen, og der er i høj udstrækning lagt op til selvjustits for banens brugere. Vi håber meget på at alt den positive energi som er lagt i banen, vil smitte af på både oplevelser og ejerskab for banens beskaffenhed.

Du køber dit adgangskort ved at indbetale gebyret til Bueskydning Danmarks konto, og sende en mail til din forening om verificering af dit medlemskab i bue-forening under forbundet. Priserne for kortet er som følger:

Årskort, voksen – kr. 200,-
Årskort, børn – kr. 100,-
Dagsbillet – kr. 50,-

Officiel åbning af banen
Senere på sommeren afvikles en officiel åbning af banen, men indtil da kan du altså allerede nu gå på opdagelse under de nye forhold på Kongskilde! Vi glæder os meget til at se dig på banen, og har du ideer eller ris/ros til banen, kan du sende en mail til kongskildebanens mail.

Nyt halvtag er klar til ibrugtagen ved Kongskildebanen:

halvtag ved container_Kongskilde halvtag under kontrultion_Kongskilde halvtag_Kongskilde